Loading...
btc
BTC
-1%
Bitcoin
69.288,96 USDT
eth
ETH
-2.03%
Ethereum
3.514,52 USDT
bch
BCH
14.02%
Bitcoin Cash
546,47 USDT
xrp
XRP
-2.86%
Ripple
0,61 USDT
ltc
LTC
-1.66%
Litecoin
94,18 USDT
bnb
BNB
-1.17%
Binance Coin
573,58 USDT
sol
SOL
-2.77%
Solana
185,18 USDT
avax
AVAX
-2.76%
Avalanche
54,25 USDT
ada
ADA
-2.17%
Cardano
0,65 USDT
dot
DOT
-2.32%
Poladot
9,46 USDT
doge
DOGE
2.32%
Doge Coin
0,19 USDT
shib
SHIB
-1.63%
Shiba Inu
0,00 USDT

Ripple CEO’sundan XRP’ye ilişkin çok önemli açıklamalar!

En güncel Ripple (XRP) fiyat tahminleri 2023-2030 - XRP yükselecek mi?
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, Bloomberg’e verdiği röportajda SEC davasının seyrine ilişkin açıklamlarda bulundu. Detaylar haberimizde.

Ripple CEO’sundan XRP’ye ilişkin çok önemli açıklamalar!

Ripple’ın (XRP) ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) ile süren davası belirsizlikler içerisinde devam ediyor. SEC, Ripple’a bir menkul kıymet olduğu gerekçesi ile dava açtı ve davaya ilişkin devam eden süreçte henüz bir karar çıkmadı.

Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, ABD Menkul Kıymetler Borsası Komisyonu (SEC) tarafından açılan davaya rağmen ödeme şirketinin büyümeye devam ettiğini söyledi. Ünlü CEO, bu yılın başında yaptığı açıklamada davanın sonucunun kendi lehlerine sonuçlanacağından emin olduklarını dile getirmiş ve büyümeye devam edeceklerini belirtmişti.

İlgili: Ripple (XRP) nedir, geleceği nasıl?

​​Garlinghouse, yakın zamanda Bloomberg’e verdiği röportajda XRP’nin bir menkul kıymet olduğunu ve ABD operasyonlarını felce uğrattığını iddia eden SEC davasına rağmen Ripple’ın rekor büyümeden zevk aldığını ifade etti.

İlgili: Ripple (XRP) fiyat tahmini

“Para birimi olarak kullandığımız XRP’nin bir menkul kıymet olduğu fikri sadece yanlış. Birçok engelle karşılaştık.  Buna rağmen, Ripple geçen yıl rekor bir yıl geçirdi. Ana ürün gruplarımızda çok hızlı bir şekilde büyümeye devam ediyoruz. Q1 bile bizim için bir rekordu. Şimdi, ne yazık ki, bu büyümenin neredeyse tamamı Amerika Birleşik Devletleri dışından geliyor. Amerika Birleşik Devletleri dışından giderek daha fazla insanı işe alıyoruz.  Şu anda müşteri tabanımızın yaklaşık %95’i ABD dışı ödeme şirketleri.”

Garlinghouse, Ripplenet’e olan talebinde son bir yılda 8 kat artış olduğuna dikkat çekti. Küresel bir dijital ödeme platformu olan Ripplenet şu anda 55 ülkede faaliyet gösteriyor. Ünlü CEO, Röportajın sonunda davayı kazanacaklarını yineledi.

Ripple (XRP), yazının kaleme alındığı anlarda Coinmarketcap verilerine göre 0,64 dolardan işlem görüyor. XRP, 31,2 milyar dolarlık bir piyasa değerine sahip ve bu değer onu ekosistemin en değerli 7’nci varlığı yapıyor.

İlgili: Ripple (XRP) teknik analizi

Günlük Ripple (XRP) fiyat hareketleri

 

Ripple CEO’sundan XRP’ye ilişkin çok önemli açıklamalar!

 

Kaynak

 

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Bu sitede yer alan tüm bilgiler haber ve bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi değildir.Çok riskli bir yatırım aracı olan kripto paralara kaybına tahammül edemeyeceğiniz bir yatırım yapmaktan kaçınınız.