Loading...
btc
BTC
-0.14%
Bitcoin
69.891,65 USDT
eth
ETH
-1.31%
Ethereum
3.540,42 USDT
bch
BCH
6.38%
Bitcoin Cash
509,86 USDT
xrp
XRP
-2.41%
Ripple
0,62 USDT
ltc
LTC
-0.89%
Litecoin
94,91 USDT
bnb
BNB
-1.17%
Binance Coin
573,55 USDT
sol
SOL
-3.27%
Solana
184,24 USDT
avax
AVAX
-3.11%
Avalanche
54,05 USDT
ada
ADA
-2.94%
Cardano
0,65 USDT
dot
DOT
-1.69%
Poladot
9,52 USDT
doge
DOGE
0.03%
Doge Coin
0,18 USDT
shib
SHIB
-2.16%
Shiba Inu
0,00 USDT

Robinhood’dan yeni kripto cüzdan ve desteklediği 5 altcoin

Robinhood
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yatırım ve ticaret devi Robinhood, Apple’ın mobil işletim sistemi için yeni kripto para cüzdanı çıkardı. Bu kripto cüzdan ise birkaç önde gelen altcoini destekliyor. Bunlar arasında SHIB ve MATIC dikkat çekiyor. Ayrıntılara bakalım.


Robinhood’dan yeni kripto cüzdan ve desteklediği 5 altcoin

Yatırım ve ticaret devi Robinhood, yeni bir blog yayını üzerinden, Web3 entegre edilmiş yeni cüzdanının dünya genelindeki tüm iOS müşterilerinin hizmetine sunulduğunu duyurdu. Bu cüzdana aynı zamanda Shiba Inu (SHIB), katman 2 ölçekleme çözümü Polygon (MATIC) ve Ethereum (ETH) gibi coinler için destek de eklendi.

Robinhood’un söz konusu yeni cüzdanının desteklediği diğer altcoinler ise Solana (SOL) ve Uniswap (UNI). Bu altcoinler dışında bir de stabil coin USD Coin’i (USDC) de destekliyor.

İlgili – 10 milyon dolarlık hack yaşayan kripto cüzdan: Paralarınızı acilen çekin!

Ethereum ve BNB arzlarının

Robinhood’un kripto bölümünün genel müdürü Johann Kerbat, cüzdan ile ilgili kullanıcılardan pozitif dönüşler aldıklarını söyledi. Geçen sene piyasaya sürülen beta sürümünden sonra kullanıcılardan gelen geri bildirimler üzerine güncellemeler yaptıklarını da ifade ediyor. Şöyle diyor:

“Beta sürümün piyasaya çıkmasından bu yana Robinhood Wallet için aldığımız geri bildirimler son derece olumlu oldu.

Kullanıcılar, uygulamanın ne kadar erişilebilir ve kullanımının kolay olduğunu sevdiklerini söylüyor. Ve kripto paraları kendileri saklama ve Polygon’da ağ ücreti olmadan swap yapma özelliklerini gerçekten beğendiklerini belirtiyor. Ayrıca bize daha fazla blockchaine ve daha fazla coine erişmek istediklerini söylediler. Bu yüzden Ethereum için hızlı bir şekilde destek ekledik.”

Robinhood daha sonra bu cüzdanı Android işletim sistemi ile de uyumlu hale getirmeyi planladığını söylüyor. Android cüzdanın bu yıl çıkması bekleniyor. Ancak henüz kesin bir tarih yok. Buna ek olarak ileride daha fazla coin desteği olacak.

İlgili – Ünlü analiste göre bu 2 altcoin yükseliş sinyali veriyor

Kaynak

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Bu sitede yer alan tüm bilgiler haber ve bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi değildir.Çok riskli bir yatırım aracı olan kripto paralara kaybına tahammül edemeyeceğiniz bir yatırım yapmaktan kaçınınız.