Loading...
btc
BTC
-1.22%
Bitcoin
63.018,65 USDT
eth
ETH
-0.56%
Ethereum
3.066,75 USDT
bch
BCH
-3.73%
Bitcoin Cash
468,66 USDT
xrp
XRP
-0.99%
Ripple
0,49 USDT
ltc
LTC
-2.12%
Litecoin
78,25 USDT
bnb
BNB
-0.15%
Binance Coin
536,80 USDT
sol
SOL
0.38%
Solana
136,74 USDT
avax
AVAX
-1.36%
Avalanche
34,29 USDT
ada
ADA
-1.4%
Cardano
0,45 USDT
dot
DOT
-1.39%
Poladot
6,61 USDT
doge
DOGE
-0.43%
Doge Coin
0,16 USDT
shib
SHIB
-2.5%
Shiba Inu
0,00 USDT

Bitcoin boğa rallisi veren indikatör şimdi de BTC için yeni rekora işaret ediyor

2019 Bitcoin rekoru kırıldı
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Popüler kripto para analisti, Bitcoin’de daha önce ralli sinyali veren bir indikatörün şimdi bir kez daha önemli bir yükseliş sinyali oluşturmaya başladığını ifade ediyor. Analistin ilgili açıklamalarının ayrıntılarına bakalım.

Bitcoin boğa rallisi veren indikatör şimdi de BTC için yeni rekora işaret ediyor

Kripto para analisti ve trader Kevin Svenson, Bitcoin’in (BTC) bir indikatöre dayanarak önemli bir yukarı yönlü hareketin eşiğinde olabileceğini söylüyor.

Svenson, 74.800 YouTube abonesine Göreceli Güç Endeksi (RSI) osilatörünün “bazen öncü bir indikatör olabileceğini” ve “bir sonraki büyük hareketi” tahmin etmede potansiyel olarak yararlı olabileceğini söylüyor.

İlgili – Nisan’da altcoin rallisine öncülük eden 3 kripto para

Svenson’a göre, günlük grafikteki RSI göstergesi, Bitcoin’in yükselme ve geçen ay ulaşılan tüm zamanların en yüksek seviyesi olan yaklaşık 73.800 doların üzerine çıkma potansiyeline işaret ediyor. Analist şöyle açıklıyor:

“RSI’ya bakarsanız ve tüm geçmiş fiyat hareketlerine bakarsanız, günlük RSI düşüş trendi çizgisi kırılmaları çok çok iyi göstergelerdir. Genellikle yukarı yönlü bir sonraki büyük hamleyi gösterir. Ve şimdi Bitcoin için bunu bir kez daha görüyoruz. Tıpkı spot Bitcoin ETF (borsa yatırım fonu) onayı gibi, haberin ortaya çıkmasından sonra yaşanan satışlarda yaşadığımızda, RSI düşüş trendi çizgisini kırdığında fiyatta yeni zirveler elde ettik.

Bitcoin’in günlük RSI değeri bir kez daha düşüş trendinde. Geçmişte ne zaman böyle bir durumla karşılaşsak, bu genellikle yeni zirvelere doğru bir sonraki hamleye işaret ederdi. Dolayısıyla bunun gerçekleşmesine oldukça yakın olabiliriz.”

Bitcoin boğa rallisi veren indikatör şimdi de BTC için yeni rekora işaret ediyorKaynak: Kevin Svenson/YouTube

Bitcoin bu yazının yazıldığı sırada 66.529 dolardan işlem görüyor.

İlgili – Analist, Bitcoin ve Ethereum için en korkutan senaryoyu açıkladı

Analist ve trader, Bitcoin’in bir yükseliş formasyonu oluşturduğunu ve bunun tamamlanmasının RSI göstergesinin 20 Nisan civarında yukarı yönlü potansiyele işaret etmesiyle aynı zamana denk gelebileceğini söylüyor. Sözlerine şöyle devam ediyor:

“Aslında yarılanma sırasında yeni zirvelere çıkabiliriz ki bu genel olarak iyi bir yükseliş olur. Çünkü yarılanma sırasında bir çıkış yaparsak, bu tüm haberlerde yer alacaktır. Ve çok fazla yukarı yönlü baskı, çok fazla talep ve çok fazla yükseliş fiyat hareketi yaratacak.”

İşte, analistin ilgili açıklamaları:

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Bu sitede yer alan tüm bilgiler haber ve bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi değildir.Çok riskli bir yatırım aracı olan kripto paralara kaybına tahammül edemeyeceğiniz bir yatırım yapmaktan kaçınınız.