Loading...
btc
BTC
-1.24%
Bitcoin
69.125,62 USDT
eth
ETH
-2.06%
Ethereum
3.513,48 USDT
bch
BCH
14.14%
Bitcoin Cash
547,05 USDT
xrp
XRP
-2.66%
Ripple
0,61 USDT
ltc
LTC
-1.24%
Litecoin
94,58 USDT
bnb
BNB
-1.23%
Binance Coin
573,20 USDT
sol
SOL
-2.87%
Solana
185,00 USDT
avax
AVAX
-2.55%
Avalanche
54,36 USDT
ada
ADA
-1.4%
Cardano
0,66 USDT
dot
DOT
-2.22%
Poladot
9,47 USDT
doge
DOGE
1.51%
Doge Coin
0,19 USDT
shib
SHIB
-1.66%
Shiba Inu
0,00 USDT

Ne Ethereum ne de Binance bunu başardı! Peki kim..?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bir altcoinde son günlerde yaşanan başarıya dikkat çekmek istiyoruz. Ethereum ve Binance Coin’in başarısını geride bırakan bu altcoin hangisi?


Ne Ethereum ne de Binance!

Kripto para piyasalarına isim değiştirerek yenilenen ve piyasalara şaşalı bir yeni  giriş yapan Polygon (MATIC) son günlerde ciddi bir ivme kazandı ve bir anda yatırımcılarının dikkatini çekti. Bu süreçte ABD merkezli kripto para borsası Coinbase de Polygon’u listeleme kararı aldı. Oldukça kapsamlı bir blockchain’e sahip olan Polygon, yatırımcıların da dikkatini çekmesi üzere fiyatlarda ciddi bir değer artışı yaşandı.

Polygon tüm zamanların rekorunu 18 Mayıs’ta 2.68 dolar ile gördü. Bu tarihten sonra piyasadaki diğer kripto paralarda olduğu gibi Matic de değer kaybı yaşadı. Matic yazının kaleme alındığı saatte 1.57 dolardan işlem görüyor. CoinMarketCap sıralamasında ise ilk 20’de yer alıyor.

Aşağıdaki grafikte Polygon fiyatlarındaki değişimi görüyoruz.

polygon Ne Ethereum ne de Binance bunu başardı! Peki kim..?

Lütfen Bkz: İşte bu güzel haber!

Günlük işlem hacminde Nansen.ai’nin verilerine göre Matic, Ethereum ve Binance Smart’ı geride bıraktı. Aşağıdaki grafikte Binance Smart (siyath), Ethereum (mavi) ve Polygon (yeşil) işlem hacmindeki değişimi görüyoruz. Binance Smart işlem hacmindeki düşüş oldukça dikkat çekici. Ethereum ise kısmen istikrarlı devam ediyor. Polygon blockchain’inde gerçekleşen işlem hacmi ise yükseliş trendi içerisinde.

polygon Ne Ethereum ne de Binance bunu başardı! Peki kim..?Ethereum blockchain’inde gas fiyatları, son günlerde düşüş trendinde olmasına rağmen hala diğer blockchain’lere kıyaslandığında oldukça yüksek. Bu durum, Polygon ve Cardano gibi blockchain’lerin güç kazanmasına neden oluyor. Son günlerde Polygon da ben DeFi (merkezsiz Finan) ve Dapps (blockchain merkezli uygulamalar) endüstrisinde ben de varım diyor. Aşağıdaki tabloda ise kullanıcı sayısına göre Dapps dağılımını görüyoruz. Bu veride de Polygon’un ilk sıraları zorlaması dikkatlerden kaçmıyor.

polygon Ne Ethereum ne de Binance bunu başardı! Peki kim..?Kaynak

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Bu sitede yer alan tüm bilgiler haber ve bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi değildir.Çok riskli bir yatırım aracı olan kripto paralara kaybına tahammül edemeyeceğiniz bir yatırım yapmaktan kaçınınız.