Loading...
btc
BTC
-3.37%
Bitcoin
64.177,63 USDT
eth
ETH
-2.46%
Ethereum
3.140,40 USDT
bch
BCH
-4.87%
Bitcoin Cash
480,39 USDT
xrp
XRP
-2.9%
Ripple
0,53 USDT
ltc
LTC
-1.42%
Litecoin
83,82 USDT
bnb
BNB
-0.01%
Binance Coin
606,07 USDT
sol
SOL
-4.64%
Solana
147,58 USDT
avax
AVAX
-4.49%
Avalanche
36,58 USDT
ada
ADA
-4.95%
Cardano
0,48 USDT
dot
DOT
-3.91%
Poladot
6,96 USDT
doge
DOGE
-5.03%
Doge Coin
0,15 USDT
shib
SHIB
-3.86%
Shiba Inu
0,00 USDT

“Bitcoin altından 15 kat daha fazla büyüyecek”

bitcoin
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünlü analist yaptığı açıklamada Bitcoin’in altına rakip olacağını ve bunu sağlamak için 15 kat büyüyeceğini belirtti. Detaylar haberimizde.

Bitcoin altından 15 kat daha fazla büyüyecek

Popüler kripto analisti Lark Davis’e göre Bitcoin çağın yeni altını olacak ve altına rakip olmak için 15 kattan daha fazla büyüyecek.

Bu sabah Meksikalı milyarder Ricardo Salinas Pliego, Michael Saylor’un bir tweetini alıntılayarak Bitcoin’in altından daha değerli olduğunu belirtti.

Bkz: Bitcoin haberleri ve son dakika gelişmeleri

Kripto analisti Lark Davis, ikilinin konuşmasına yorumda bulunarak Bitcoin’in yeni dünyanın altını olduğunu ifade etti. Ünlü milyarder aynı zamanda sahibi olduğu Banco Azteca’yı Meksika’da Bitcoin kabul eden ilk banka yapmak istediğini belirtti. Bitcoin’in altına göre taşımasını kolay olduğunu söyledi.

Lark Davis, ünlü milyarderin tweetlerine yorumlar yaptı. Bitcoin’in 10 yılda altının piyasa değerine rakip olmaya devam edeceğini belirtti. Bu değeri yakalaması için ise 550,000 dolara ulaşması gerektiğini belirtti.

Davise’ göre altın binlerce yıldır değer deposu olarak kullanılıyor ancak Bitcoin’in altına göre önemli avantajları var.

“Altın binlerce yıldır bir değer deposu olarak kullanılırken, Bitcoin’i üstün varlık yapan çeşitli özellikler var. Herhangi bir önemli miktarda altının taşınması zordur, oysa bir milyar değerindeki Bitcoin, birkaç dolarlık ücret karşılığında bir saatten daha kısa sürede herhangi bir yere taşınabilir ve bir defterde cebinizde tutulabilir. Aynı miktarda altın 1.600 kilo ağırlığında ve bir uçak gerektiriyor.”

Davis’e göre avantajlar sadece taşıma kolaylığı ile sınırlı değil. Bitcoin’i doğrulamanın da altına göre çok kolay olduğunu vurgulayan ünlü analist, blok zincirlerinin halka açık yapısı sayesinde Bitcoin’i kişisel olarak kolayca doğrulayabilirken, altın için özel makinalar gerektiğini belirtti.

Ayrıca Bitcoin’in benimsenme oranının altından daha iyi olabileceğini ve altına göre ödeme aracı olarak Bitcoin’in daha kolay kullanılabileceğini belirtti. Davis Son olarak ise, altının sonsuz bir arzı varken, Bitcoin’in sabit bir maksimum arzı olduğunu. Sınırlı bir arzın, bitcoin’i deflasyonist tutacağını ve benimseme arttıkça fiyatının artacağını söyledi.

Kaynak

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Bu sitede yer alan tüm bilgiler haber ve bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi değildir.Çok riskli bir yatırım aracı olan kripto paralara kaybına tahammül edemeyeceğiniz bir yatırım yapmaktan kaçınınız.