Loading...
btc
BTC
1.42%
Bitcoin
64.371,82 USDT
eth
ETH
1.08%
Ethereum
3.097,61 USDT
bch
BCH
0.52%
Bitcoin Cash
485,44 USDT
xrp
XRP
0.69%
Ripple
0,51 USDT
ltc
LTC
0.68%
Litecoin
81,31 USDT
bnb
BNB
1.34%
Binance Coin
559,49 USDT
sol
SOL
1.78%
Solana
144,60 USDT
avax
AVAX
1.05%
Avalanche
35,22 USDT
ada
ADA
3.06%
Cardano
0,47 USDT
dot
DOT
-0.3%
Poladot
6,76 USDT
doge
DOGE
1.15%
Doge Coin
0,15 USDT
shib
SHIB
0.25%
Shiba Inu
0,00 USDT

Kripto para Rally nedir ve geleceği nasıl? RLY coin haber ve gelişmeleri

Kripto para Rally nedir ve geleceği nasıl? RLY coin haber ve gelişmeleri
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Rally, grup ve toplulukların blockchain ve kripto avantajlarından kolay bir şekilde yararlanmaları için araçlar sağlıyor. Rally ve projenin yerel kripto parası RLY ile ilgili ayrıntılara bakalım.


Kripto para Rally (RLY) nedir?

Rally (RLY), gruplar ve toplulukların sosyal tokenler çıkarmasına olanak tanıyan merkezsiz bir ağ. Bu kripto para projesinin amacı, söz konusu grup, topluluk ya da organizasyonların takipçileri ile daha anlamlı ve daha etkili bir şekilde etkileşimde bulunmasına imkan sağlamak. Rally, içerik oluşturuculara takipçileriyle iletişim kurmak için çeşitli benzersiz seçenekler sunar.

Kripto para Rally nedir ve geleceği nasıl? RLY coin haber ve gelişmeleri

Kripto para Rally (RLY), Şubat 2022’de piyasa değerine göre en büyük 100 proje arasına (95. sıraya çıkmıştı) yükselmişti. Ancak o zamandan bu yana piyasa değeri sıralamasında geriledi.  Haziran 2022 sonu itibariyle 120,756,306 dolar piyasa değerine sahip RLY, 165. sırada yer alıyor CoinMarketCap’te. Bu gerileme genel olarak son birkaç ayda piyasa genelindeki düşüşlerle bağlantılı.

Rally (RLY) ne iş yapar?

Rally en başta blockchainin benimsenmesi ve kullanımı ile ilgili oluşan teknik engelleri azaltmaya çalışan bir proje. Büyük çevrimiçi topluluklar, kripto alanını stratejilerine entegre ederek çok şey kazanır. Ancak söz konusu organizasyonların blockchain ve kripto avantajlarından yararlanmaya kalkışmaları onlar için ek giderler çıkarabiliyor. Bazen bu giderler çok yüksek olur. Çünkü ileri düzey blockchain programlara becerileri gerektirir.

Rally ise bu engelleri ortadan kaldırıyor. Bunun için da söz konusu süreçlerde kullanımı kolay bir ara yüz ile teknik beceri gerektiren durumları an aza indiriyor.

Takipçiler ve hayranlar, içerik üreticileri ile şahsi düzeyde iletişime geçmek ister. Sosyal tokenlerin çıkarılması ise içerik oluşturucular, sanatçılar, sporcular ve hatta işletmelere bu istekleri karşılama imkanı sağlıyor. Aynı zamanda her iki taraf için de yeni gelir fırsatlarının kapılarını açıyor.

Mesela bir NBA takımı böyle bir sosyal token çıkarak online etkileşimler için takipçilerini ödüllendirebilir. Bu tokenler ise daha sonra kullanıcıların yayınlanmamış içerik veya ürünler gibi avantajlara erişmesine izin verebilir.

Bu tokenler aynı zamanda söz konusu grup ve toplulukların bazı önemli kararlar alınmasına katılım sürecini de sağlayabilir.

RLY token nedir?

RLY ise Rally ekosisteminin ana kullanım tokeni. Aynı zamanda alınıp satılabilen bir kripto para. Ana amacı ise kullanıcıların Rally özellik ve hizmetlerine güvenli bir şekilde erişimini sağlamak. RLY bir ERC-20 tokeni ve Ethereum üzerinde çalışıyor. Bundan dolayı tüm ERC-20 uyumlu cüzdanlarda saklanabilir. Aynı zamanda Uniswap gibi bir dizi DEX’te işlem görüyor.

Kripto para Rally nedir ve geleceği nasıl? RLY coin haber ve gelişmeleriRLY token fiyat grafiği Kaynak: CoinMarketCap

Yukarıdaki grafik ise bize şunu gösteriyor. RLY token fiyatı ralli öncesi seviyelere geri döndü. Özellikle Mayıs ve Haziran 2022 aylarında yaşanan düşüşler ve ayı piyasası bu coini de etkiledi.

Kaynak

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Bu sitede yer alan tüm bilgiler haber ve bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi değildir.Çok riskli bir yatırım aracı olan kripto paralara kaybına tahammül edemeyeceğiniz bir yatırım yapmaktan kaçınınız.