Loading...
btc
BTC
0.56%
Bitcoin
64.648,15 USDT
eth
ETH
0.65%
Ethereum
3.161,10 USDT
bch
BCH
-0.34%
Bitcoin Cash
477,80 USDT
xrp
XRP
0.42%
Ripple
0,53 USDT
ltc
LTC
1.75%
Litecoin
84,69 USDT
bnb
BNB
1.16%
Binance Coin
615,88 USDT
sol
SOL
-0.83%
Solana
146,55 USDT
avax
AVAX
-1.45%
Avalanche
35,84 USDT
ada
ADA
-0.22%
Cardano
0,47 USDT
dot
DOT
0.04%
Poladot
6,93 USDT
doge
DOGE
0.64%
Doge Coin
0,15 USDT
shib
SHIB
0.85%
Shiba Inu
0,00 USDT

Ripple-SEC davası bu tarihte bitebilir: İşte, mahkeme belgesindeki kritik gün

ripple haber
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yıllardır devam eden Ripple-SEC davası beklenenden de çok yakında bitebilir. Mahkemede yer alan bir belge ilgili tarihi gösteriyor. İşte, ayrıntılar.

Mahkeme belgeleri, Ripple-SEC davasının bitebileceği tarihi gösterdi

Ripple ve ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) arasındaki uzun süreli çekişme, Mart sonunda bir uzlaşma görüşmesine ev sahipliği yapmıştı. Bu, Yargıç Torres’in daha önceki bir emri doğrultusunda önümüzdeki günlerde nihai uzlaşma görüşmelerinin olabileceği spekülasyonlarını artırdı.

Ayrıca, Ripple Labs da 22 Nisan’da SEC’in nihai hüküm talebine ve yaklaşık 2 milyar dolarlık cezalara yanıtını sunacak. Bu ay, XRP davası ve ordusu için kritik olacak.

İlgili – SEC’ten Ripple davasını ve XRP fiyatını etkileyebilecek kritik adımlar

Ripple ve SEC gelecek hafta buluşacak mı?

SDNY Mahkemesi’nin 15 Nisan haftası için süreç takvimi, ABD SEC ve Ripple Labs arasında 16 Nisan’da bir “Nihai Ön Duruşma Görüşmesi” gösteriyor. Ancak, duruşma detayı “belirlenecek” olarak gözüküyor. Bu, 29 Mart’taki uzlaşma görüşmesinin taraflar arasındaki son toplantı olduğu anlamına gelebilir veya nihai uzlaşma görüşmeleri hala masada olmayabilir.

SEC’in, Ripple CEO’su Brad Garlinghouse ve yönetim kurulu başkanı Chris Larsen’a yönelik suçlamaları düşürmesinin ardından dava yeni bir aşamaya geçti. Ancak, uzmanlar Ripple ve SEC’in XRP’nin kurumsal satışlarını daha düşük cezalarla çözebileceğine inanıyor.

ripple Ripple-SEC davası bu tarihte bitebilir: İşte, mahkeme belgesindeki kritik gün

Bu arada, SEC Ripple’a karşı nihai bir hüküm arıyor. Bu, kalıcı yasaklar, haksız kazanç ve önyargılı faiz ile yaklaşık 2 milyar dolarlık sivil cezaları içeriyor. Yanıt olarak, Ripple CEO’su Brad Garlinghouse ve CLO Stuart Alderoty, SEC’in bu suçlamalarını rettetti ve 22 Nisan’daki Ripple dosyasında düzenleyiciye cevap vereceğini söyledi.

Ancak, SEC’in 11 Nisan’daki son kapalı kapılar ardındaki toplantısı, olası bir uzlaşma tartışmasını daha da kızıştırdı.

İlgili – 2021’de 69.000’dan Bitcoin satan balina, halving öncesi bu 3 altcoini biriktiriyor

Coinbase, bir davada ikincil piyasa işlemlerinin menkul kıymet olmadığını savundu ve bu, ABD İkinci Daire Temyiz Mahkemesi tarafından bir kararla onaylandı. Bu, XRP’nin ikincil piyasa satışları üzerine Yargıç Torres’e daha fazla destek sağladı.

Coinbase, SEC davasında kripto paralar için “yatırım sözleşmesi”nin ne olduğu konusunda açıklık arayan ara temyiz başvurusunda bulundu. Ayrıca, İkinci Daire Temyiz Mahkemesi, Aron Govil davasında SEC’in temyizini reddetti, bu da Ripple’ın SEC’e karşı kazanma umudunu artırdı.

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Bu sitede yer alan tüm bilgiler haber ve bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi değildir.Çok riskli bir yatırım aracı olan kripto paralara kaybına tahammül edemeyeceğiniz bir yatırım yapmaktan kaçınınız.