Loading...
btc
BTC
2.19%
Bitcoin
71.524,57 USDT
eth
ETH
1.83%
Ethereum
3.653,25 USDT
bch
BCH
5.89%
Bitcoin Cash
507,51 USDT
xrp
XRP
-0.39%
Ripple
0,63 USDT
ltc
LTC
1.36%
Litecoin
97,06 USDT
bnb
BNB
0.62%
Binance Coin
583,98 USDT
sol
SOL
-0.18%
Solana
190,12 USDT
avax
AVAX
-0.87%
Avalanche
55,30 USDT
ada
ADA
-0.18%
Cardano
0,66 USDT
dot
DOT
1.01%
Poladot
9,79 USDT
doge
DOGE
3.97%
Doge Coin
0,19 USDT
shib
SHIB
1.26%
Shiba Inu
0,00 USDT

Bitcoin’in %13 düzeltmesini uzmanlar ve analistler nasıl yorumluyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin fiyatı dikkat çeken bir düzeltme ve dalgalanma yaşadı. Peki, piyasa uzmanları ve analistler bunu nasıl yorumluyor. Analistler ileride potansiyel zirveler ve düzeltmeler öngörüyor. İşte, ayrıntılar.

Bitcoin’in %13 düzeltmesine uzmanlar ve analistler ne diyor?

Hafta başından bu yana, Bitcoin (BTC) değerinin %13’ünden fazlasını kaybederek önemli bir düşüş yaşadı. Bu, son yükseliş trendinde önemli bir düzeltmenin işareti.

Düşüş, fiyatların son iki hafta içinde gözlenen en düşük nokta olan 62.900 dolara gerilemesiyle belirginleşti.

Lider kripto para biriminin fiyatındaki neredeyse çift haneli düşüş, piyasa katılımcıları arasında endişe ve belirsizliği tetikledi. Birçok kişi, son aylarda tanık olunan kontrolsüz büyümenin doruk noktasına ulaşıp ulaşmadığını sorgulamaya başladı.

Aynı konuya değinen deneyimli trader Peter Brandt, Bitcoin’in mevcut fiyat hareketine ilişkin görüşlerini paylaşarak piyasa durumuna ilişkin daha geniş bir bakış açısı sundu. Şunları kaydetti:

“Bu düzeltme sağlıklı. BTC büyük bir boğa trendinde.”

Binance ile ilişkili önde gelen bir trader de şunları ekledi:

“Fiyatlar yükseldiğinde ve ağdaki önemli oyuncular hareket etmeye başladığında insanların artık başka bir şeye ihtiyacı yok. Piyasa kendi yolunu belirleyecek.”

İlgili – Bitcoin (BTC/USD) Yorum: Fiyat, Grafik ve Geleceği

Lider kripto ile ilgili farklı görüşler

bitcoin Bitcoin’in %13 düzeltmesini uzmanlar ve analistler nasıl yorumluyor

Bunlara ek olarak 19 Mart’ta bir açıklama yapan Bitcoin’e şüpheyle yaklaşan Peter Schiff, CNBC’nin Squawk Box programına yaptığı açıklamada şöyle diyor:

“Bitcoin ne zaman bir gecede büyük bir kazanç elde etse, SquawkCNBC’nin ana haberi bu oluyor. Hatta o günlerde sabah 7’de Bitcoin’le ilgili olumlu tartışmalar öne çıkıyor.

Yine de bu sabah, Bitcoin bir gecede %6 düşmüşken (büyük bir hareket), tüm saat boyunca Bitcoin’den bir kez bile bahsedilmedi.”

Ekonomist, üç saatlik piyasa yayınına rağmen CNBC’nin Bitcoin’den bahsetmediğine dikkat çekti. Ona göre, CNBC’nin bu sessizliği Bitcoin balinalarının varlıklarını sessizce dump yapmalarına olanak sağlıyor.

“Üç saatten fazla piyasa yayını yapıldı ve CNBC hala Bitcoin’den veya en sevdikleri hisse senedi MSTR’den bir kez bile bahsetmedi. Pump yaptırdıkları Bitcoin EFT’leri %6, MSTR ise %16 düşüşte.”

Schiff’in aksine, ünlü Bitcoin destekçisi Michael Saylor şu sözlerinin altını çiziyor:

“Bitcoin Herkes içindir.”

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Bu sitede yer alan tüm bilgiler haber ve bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi değildir.Çok riskli bir yatırım aracı olan kripto paralara kaybına tahammül edemeyeceğiniz bir yatırım yapmaktan kaçınınız.