Loading...
btc
BTC
0.41%
Bitcoin
64.552,78 USDT
eth
ETH
0.25%
Ethereum
3.148,60 USDT
bch
BCH
0.15%
Bitcoin Cash
480,11 USDT
xrp
XRP
0.06%
Ripple
0,53 USDT
ltc
LTC
0.96%
Litecoin
84,03 USDT
bnb
BNB
0.65%
Binance Coin
612,76 USDT
sol
SOL
0.05%
Solana
147,86 USDT
avax
AVAX
-1.87%
Avalanche
35,69 USDT
ada
ADA
-0.67%
Cardano
0,47 USDT
dot
DOT
-0.13%
Poladot
6,92 USDT
doge
DOGE
0.13%
Doge Coin
0,15 USDT
shib
SHIB
0.25%
Shiba Inu
0,00 USDT

Dünyanın en büyük varlık yöneticisinden Bitcoin rallisine can suyu!

Dünyanın en büyük varlık yöneticisinden Bitcoin rallisine can suyu!
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Temmuz ayında yaşanan toparlanma girişimlerine rağmen, kripto para birimleri hala beklenen çıkışı yakalayamadı. Ancak dünyanın en büyük varlık yöneticisi tarafından atılan bu adım, Bitcoin rallisine can suyu olabilir!

BlackRock’tan Bitcoin rallisini tetikleyecek adım!

Bitcoin (BTC), Ethereum ve önde gelen diğer kripto para birimleri, eski coşkularını yakalamak istese de hala tüm zamanların en yüksek seviyelerinin hemen hemen yüzde 70 gerisindeler. 

Temmuz ayında toparlanmaya çalışan Bitcoin fiyatı, ABD merkez bankasının faiz artırımlarına takılırken; Bitcoin ile birlikte Ethereum, BNB, Ripple, Solana, Cardano ve Dogecoin gibi ilk ondaki diğer kripto paraların hepsinde fiyat düşüşleri yaşandı.

Bkz: Güncel Bitcoin fiyat tahmini 2022-2025

Dünyanın en büyük varlık yöneticisinden Bitcoin rallisine can suyu!

Dünyanın en büyük varlık yöneticisi Bitcoin rallisini başlatabilir!

Yönetimi altında 10 trilyon dolarlık varlık bulunan dünyanın en büyük varlık yöneticisi BlackRock, kurumsal müşterilerinin Bitcoin’e erişimini sağlamak için önde gelen kripto para borsası Coinbase’e katıldı. Yatırımcılar şimdi, BlackRock’ın bu adımının, Bitcoin fiyatının yaklaşık 70.000$’lık tüm zamanların en yüksek seviyelerine doğru yeni bir ralliyi tetikleyebileceğini düşünüyor.

Bu arada Koinmedya olarak, şubat ayında dünyanın en büyük varlık yöneticisinin kripto para alım satım hizmetleri başlatmaya hazırlandığını duyurmuştuk.

BlackRock, kripto alım satım hizmetleri başlatarak, müşterilerinin kripto para birimi katılımını ikiye katlamayı planlıyordu. Ki bundan da önce, NYC merkezli dev varlık yöneticisi, Chicago Ticaret Borsası (CME) aracılığıyla kısa vadeli kârlı bir Bitcoin alım satım işlemi gerçekleştirerek, geçtiğimiz yıl kripto para piyasasını deneyimlemişti. Şirket kripto para piyasasına adım atarak, boğa koşusuna büyük ölçüde katkı sağlamıştı.

Şimdi ise BlackRock, kurumsal müşterilerinin Bitcoin’e erişimini sağlamak için ABD merkezli dev kripto para borsası Coinbase’e katıldığını duyurdu.

Kaynak

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Bu sitede yer alan tüm bilgiler haber ve bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi değildir.Çok riskli bir yatırım aracı olan kripto paralara kaybına tahammül edemeyeceğiniz bir yatırım yapmaktan kaçınınız.