Loading...
btc
BTC
-1.28%
Bitcoin
69.098,88 USDT
eth
ETH
-2.53%
Ethereum
3.496,67 USDT
bch
BCH
12.97%
Bitcoin Cash
541,46 USDT
xrp
XRP
-3.28%
Ripple
0,61 USDT
ltc
LTC
-2.32%
Litecoin
93,54 USDT
bnb
BNB
-1.18%
Binance Coin
573,51 USDT
sol
SOL
-2.57%
Solana
185,57 USDT
avax
AVAX
-3.07%
Avalanche
54,07 USDT
ada
ADA
-2.88%
Cardano
0,65 USDT
dot
DOT
-2.8%
Poladot
9,42 USDT
doge
DOGE
3.02%
Doge Coin
0,19 USDT
shib
SHIB
-1.98%
Shiba Inu
0,00 USDT

Binance CEO’sundan Twitter’e Dogecoin, BNB token ve kripto önerisi

twitter
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İşlem hacmine göre dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance’in CEO’su, Twitter’in kripto paralar ile ilgili atması gereken adımla konusunda önemli açıklamalar yaptı. Ona göre iş sadece DOGE ve BNB token ile sınırlı olmamalı.


Binance CEO’sundan Twitter’e Dogecoin, BNB token ve kripto önerisi

Binance CEO’su Changpeng Zhao (CZ), yeni bir soru cevap oturumunda Twitter’in desteklediği kripto paralarla ilgili bir öneride bulundu. Kripto para sektörünün önemli ismi olan CZ, Twitter’in çok sayıda kriptoyu desteklemesi gerektiğini düşünüyor. Sosyal medya devinin yeni sahibi olan Elon Musk, Twitter’in Dogecoin’i (DOGE) destekleyebileceğinin işaretini vermişti. Binance CEO aynı zamanda Twitter’in BNB’yi desteklemesi, Twitter’e yatırım, Binance Oracle ve Binance’in NFT projesi ile ilgili sorulara da cevap verdi.

İlgili – Bitcoin fiyatı yönü belirleyecek kritik seviyede: Güncel BTC teknik analizi

Binance CEO’su: Twitter birden fazla kriptoyu desteklemeli

Hiç ev satılır da Bitcoin alınır mı? CZ almış!

Binance CEO “CZ”, Binance ile ilgili birçok soruya cevap verdi. En çok merak edilenlerden biri de Twitter’e kripto paraların uygulanması konusunda destek verip vermemesi ile ilgili oldu. Özellikle de Dogecoin (DOGE) ile birlikte Binance Coin’in (BNB) de Twitter’de desteklenip desteklenmeyeceği merak ediliyor. Çünkü geçtiğimiz günlerde 44 milyar dolara Twitter’i alan Elon Musk, Dogecoin konusunda sinyal vermişti.

Binance CEO’su, Twitter konusunda çok da müdahil olmadıklarını bildiriyor. Sadece bu anlaşmada bir yatırımcı olarak yer aldıklarını belirtiyor. Binance ise Musk’a web3, kripto ödemeleri kabul etme ve spam botları azaltmada yardım edebilir. Buna ek olarak CZ, Twitter’in sadece DOGE ve BNB değil çok sayıda kripto parayı desteklemesinden yana olduğunu belirtiyor. Ona göre sadece bir kriptoyu seçmek iyi bir seçim değil.

İlgili – Coinbase CEO’dan önemli Bitcoin tahmini ve “yeni altın” açıklaması

Ünlü CEO’ya göre Elon Musk şu an Twitter’de temizlik ve işten çıkarmalarla meşgul. Bundan dolayı kripto paraları desteklemek için iyi bir zaman değil. Yine de Musk’ın büyük bir DOGE destekçisi olduğu ve Bitcoin sahibi olduğu biliniyor. Bundan dolayı Twitter’de kripto ile ilgili adımlar atılabilir.

Kaynak

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Bu sitede yer alan tüm bilgiler haber ve bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi değildir.Çok riskli bir yatırım aracı olan kripto paralara kaybına tahammül edemeyeceğiniz bir yatırım yapmaktan kaçınınız.