Loading...
btc
BTC
0.41%
Bitcoin
64.552,78 USDT
eth
ETH
0.25%
Ethereum
3.148,60 USDT
bch
BCH
0.15%
Bitcoin Cash
480,11 USDT
xrp
XRP
0.06%
Ripple
0,53 USDT
ltc
LTC
0.96%
Litecoin
84,03 USDT
bnb
BNB
0.65%
Binance Coin
612,76 USDT
sol
SOL
0.05%
Solana
147,86 USDT
avax
AVAX
-1.87%
Avalanche
35,69 USDT
ada
ADA
-0.67%
Cardano
0,47 USDT
dot
DOT
-0.13%
Poladot
6,92 USDT
doge
DOGE
0.13%
Doge Coin
0,15 USDT
shib
SHIB
0.25%
Shiba Inu
0,00 USDT

Binance Megadrop başladı: Yeni platformla ilgili bilmeniz gerekenler

Binance
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, yeni bir girişimle kullanıcıların ve kripto topluluğunun karşısında. Bu yeni girişimin adı Binance Megadrop. Binance’in bu yeni platformu ile ilgili ayrıntılara bakalım.

Binance Megadrop başladı: Yeni platformla ilgili bilmeniz gerekenler

Kripto para hizmetlerini önemli ölçüde genişleten Binance, kullanıcılarının token başlatma ve airdrop deneyimini yeniden tanımlamak üzere tasarlanmış yeni bir platform olan Binance Megadrop’u duyurdu.

Platform, Binance Simple Earn ve Binance Web3 Cüzdan’ı entegre etmeyi planlıyor. Bu da daha etkileşimli ve ödüllendirici blockchain etkinliklerine doğru belirleyici bir değişikliği işaret ediyor.

Binance Megadrop, ilk tokeni olarak, BounceBit’i (BB) tanıtacak. BB token, umut verici bir BTC restaking chain olarak karşımıza çıkıyor. Maksimum token arzı 2.1 milyar BB olan bu coin, Megadrop ile maksimum arzın %8’ine denk gelen 168 milyon BB tokeni ödül olarak sunacak. Bu tokenler, toplamın %19.5’ini temsil eden 409.5 milyon BB’lik ilk dolaşımdaki arza dahil olacak.

İlgili – Bu gerçekleşirse Bitcoin (BTC) 15 milyar dolarlık tasfiyeyi tetikleyecek

Binance Megadrop başladı: Yeni platformla ilgili bilmeniz gerekenler

BNB coin de bu yeni platformda çeşitli hizmet ve ürünler için kullanılacak. Binance Megadrop, kullanıcıların BNB’yi Kilitli Ürünlere abone olmasına izin vermekle kalmıyor, aynı zamanda çeşitli Web3 görevlerine katılımı teşvik ediyor. Web3 Cüzdanlarındaki görevleri tamamlayarak, kullanıcılar seçili Web3 projelerinden ödüllere, Binance Borsası’ndaki resmi listelemelerinden önce erken erişim elde edebilirler.

Dünyanın en büyük kripto para borsası, Binance Megadrop girişimi ile eğitici içerik ve somut ödüllerin çekici bir karışımını sunmayı amaçlayarak, kripto para alanındaki kullanıcı etkileşimi için yeni bir standart belirliyor. Binance bir duyuruda, “daha fazla Megadrop miktarları ve yaklaşan Web3 Görevleri için detaylı planları açıklayacağız” dedi.

Binance Megadrop’un tanıtılması, Binance’in yeniliğe olan bağlılığını ve dijital finans sektöründeki lider rolünü vurguluyor.

İlgili – Bitcoin fiyatı bu engeli aşarsa %35 yükselebilir

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Bu sitede yer alan tüm bilgiler haber ve bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi değildir.Çok riskli bir yatırım aracı olan kripto paralara kaybına tahammül edemeyeceğiniz bir yatırım yapmaktan kaçınınız.