Loading...
btc
BTC
-0.14%
Bitcoin
69.891,65 USDT
eth
ETH
-1.31%
Ethereum
3.540,42 USDT
bch
BCH
6.38%
Bitcoin Cash
509,86 USDT
xrp
XRP
-2.41%
Ripple
0,62 USDT
ltc
LTC
-0.89%
Litecoin
94,91 USDT
bnb
BNB
-1.17%
Binance Coin
573,55 USDT
sol
SOL
-3.27%
Solana
184,24 USDT
avax
AVAX
-3.11%
Avalanche
54,05 USDT
ada
ADA
-2.94%
Cardano
0,65 USDT
dot
DOT
-1.69%
Poladot
9,52 USDT
doge
DOGE
0.03%
Doge Coin
0,18 USDT
shib
SHIB
-2.16%
Shiba Inu
0,00 USDT

Microsoft ve Ethereum ile son günlerin en büyük açılımı: Patent alındı bile!

Microsoft ve Ethereum ile son günlerin en büyük açılımı: Patent alındı bile!
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünyanın en büyük markaları arasında yer alan Microsoft, kripto para piyasaları konusunda yaptığı patent başvurusu sonuçlandı. Microsoft patenti Ethereum ile birlikte aldı.


Microsoft ve Ethereum ile son günlerin en büyük açılımı: Patent alındı bile!

Dev bilişim ve teknoloji şirketi Microsoft, farklı blockchain’ler için kripto token oluşturmayı daha kolay ve daha verimli hale getirecek çalışması için yaptığı paten başvurusu olumlu sonuçlandı. Microsoft ve Ethereum yazılımcıların blokzinciri uygulamaları geliştirmelerine yardımcı olmak için bir zincirler arası token yönetim sistemin geliştiriyor.

Amerika Birleşik Devletleri Patent ve Ticari Marka Ofisi (USPTO), Microsoft’un yan kuruluşu Microsoft Teknoloji’ye patent verdi. Farklı blok zincirlerinde standart eksikliği nedeniyle token oluşturmak ve yönetmek oldukça “zor ve zahmetli” olabiliyor. Microsoft geliştirmeyi planladığı teknoloji ile token geliştirmeyi daha kolay ve standardize etmeyi planlıyor.

Microsoft, patent başvurusunu Şubat 2019’da gerçekleştirdi ve başvuru şu sıralar sonuçlandı. Bu patent ile Microsoft, farklı blockchain’ler üzerinde işlem görebilecek token geliştirmek için bir teknoloji ya da platform geliştirmek için çaba harcıyor.

Patent başvurusuna dahil olan firmalar arasında en büyük ikinci kripto para Ethereum, IBM destekli Hyperledger Fabric, JPMorgan’ın kurumsal blok zinciri platformu Quorum, R3 Corda ve Chain Core yer aldı.

Lütfen Bkz: Mutfaktan ses geliyorsa yemek hazırlanıyordur: Kripto mutfaktan ses geliyor!

Kripto para piyasalarına ilgi duyan dev markalar şunlar; Facebook, Google, Apple, Microsoft, Tesla, Samsung, JP Morgan, Bank of America, IBM, AMD ve diğerleri. Sonuç olarak devler, kripto para piyasalarına artık doğrudan giriyor. Bu çalışmalar kripto para piyasalarının artık geri dönülmez bir yola girdiğini gösteriyor.

Kaynak

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Bu sitede yer alan tüm bilgiler haber ve bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi değildir.Çok riskli bir yatırım aracı olan kripto paralara kaybına tahammül edemeyeceğiniz bir yatırım yapmaktan kaçınınız.