Loading...
btc
BTC
-0.4%
Bitcoin
69.192,50 USDT
eth
ETH
-0.59%
Ethereum
3.480,80 USDT
bch
BCH
0.21%
Bitcoin Cash
540,10 USDT
xrp
XRP
-0.68%
Ripple
0,61 USDT
ltc
LTC
1.08%
Litecoin
94,56 USDT
bnb
BNB
1.31%
Binance Coin
581,80 USDT
sol
SOL
-2.15%
Solana
182,33 USDT
avax
AVAX
-1.19%
Avalanche
53,45 USDT
ada
ADA
-1.1%
Cardano
0,64 USDT
dot
DOT
-0.86%
Poladot
9,36 USDT
doge
DOGE
4.26%
Doge Coin
0,20 USDT
shib
SHIB
0.46%
Shiba Inu
0,00 USDT

Cardano şimdiden Ethereum’u yakaladı: Hoskinson’dan sert açıklama

Analistten hayret veren Cardano tahmini: 6 yıl sonra Ethereum’u….
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cardano ağında akıllı sözleşmelerin yolunu açacak Alonzon güncellemesinin mainnete alınması için 24 saatten az bir süre kaldı. Buna rağmen öyle görünüyor ki şimdiden testnette Cardano NFT’ler Ethereum’un hacmini yakaladı. Charles Hoskinson’dan ise inanmayanlara bir mesaj var.


Cardano NFT transfer hacminde şimdiden Ethereum’a yaklaştı

Cardano’nun (ADA) Alonzo güncellemesine 24 saatten az bir süre kaldı. Bu da Cardano blockchainin artık akıllı sözleşmelere uyumlu olacağı anlamına geliyor. Akıllı sözleşmeler Alonzo Purple’da 1 Eylül’de başlamıştı ve bu da testnet üzerinde yeni Dapps ve NFT basımlarına kapı açmıştı. Şimdi ise mainnet yakında başlayacak.

Yine de Cardano’nun akıllı sözleşme işini başaramayacağını düşünenler var. Buna rağmen Cardano ağı kilit güncellemeleri vaktinde gerçekleştirmeyi başardı.

İlgili – Cardano kritik güncelleme tarihi kesinleşti: Akıllı sözleşmeler başlıyor

Cardano NFT transferi Ethereum’u yakaladı

Son veriler şunu gösteriyor. Cardano NFT’lerin (CNFT) transfer hacmi artık Ethereum NFT’lerine ulaşıyor. Ethereum hala NFT projelerinin ilk tercihi. Ancak ölçekleme sorunu ve yüksek gaz ücretleri birçok “Ethereum katileri” için yeni fırsatlar açtı. Mesela Solana gibi ve bu ağın NFT pazar yeri, milyonluk NFT satışları ile kripto medyasında gündem oluyor.

Cardano da bu piyasadan pay kapmak istiyor. Özellikle de yarın akıllı sözleşmelerin mainnete entegrasyonu ile bu alanda rekabete tam hızla katılabilecek.

Fahadouken NFT (@FahadoukenNFT) son gelişmeyi Twitter üzerinden şöyle duyurdu:

“Öyle görünüyor ki Cardano ADA NFT’ler transfer hacmi olarak Ethereum ETH NFT’lere ulaşıyor.”

Hoskinson’dan sert açıklama var

Cardano tüm zorluklara rağmen piyasaya meydan okudu ve piyasa değerine göre üçüncü en büyük kripto para oldu. Yine de bu ağ ile ilgili şüpheyle konuşanlar var. Charles Hoskinson’un ise bunlar için ismi var. Cardano kurucusu bu insanların Cardano’yla Geçinememe Sendromu (CGS) olduğunu söylüyor.

Kripto para medyasından Coindesk’in muhabiri, Cardano üzerinde NFT çıkarmanın imkansız olduğunu iddia etmişti. www.colombia.co Bu yeni gelişmeler üzerine ise Hoskinson söz konusu muhabire seslenerek NFT hacmine dikkat çekiyor.

Charles Hoskinson (@IOHK_Charles) şöyle diyor:

“Cardano’yla Geçinememe Sendromu en yüksek seviyede. CGS, hastanın gerçekliği algılama yeteneğini yavaş yavaş yok eden ilerleyici bir hastalıktır. Sonunda onları güçsüz bırakıyor ve yastıklı bir hücrede tekrar tekrar “*** et Charles Hoskinson” diye çığlık atıyorlar.”

Bir Twitter kullanıcısı ise Cardano üzerinde NFT çıkarmanın imkansız olduğunu iddia edenlere cevap veriyor. Bu kullanıcı kendisinin ADA ağında NFT bastığını bildiriyor. İnanmayanlara da meydan okuyor. Cardano destekçileri ise inanmayanların ve eleştirenlerin yakında bir “FUD fırtınası” yapabileceği uyarısında bulunuyor.

Kaynak

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Bu sitede yer alan tüm bilgiler haber ve bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi değildir.Çok riskli bir yatırım aracı olan kripto paralara kaybına tahammül edemeyeceğiniz bir yatırım yapmaktan kaçınınız.