Loading...
btc
BTC
1.85%
Bitcoin
64.646,00 USDT
eth
ETH
0.99%
Ethereum
3.094,80 USDT
bch
BCH
-0.85%
Bitcoin Cash
478,81 USDT
xrp
XRP
-0.5%
Ripple
0,50 USDT
ltc
LTC
0.55%
Litecoin
81,20 USDT
bnb
BNB
1.38%
Binance Coin
559,68 USDT
sol
SOL
0.99%
Solana
143,47 USDT
avax
AVAX
1.3%
Avalanche
35,30 USDT
ada
ADA
3.26%
Cardano
0,47 USDT
dot
DOT
-0.01%
Poladot
6,78 USDT
doge
DOGE
-0.07%
Doge Coin
0,15 USDT
shib
SHIB
0.4%
Shiba Inu
0,00 USDT

Söylentilerin vurduğu bir başka proje Crypto.com ve Cronos (CRO) coin

Ripple (XRP) hiç beklemediği yerden darbe almaya başladı. Son günlerde Ripple, hedef aldığı sektördeki gelişmelerden dolayıolumsuz etkileniyor.
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para sektöründe söylentilerin yeni hedefinde kripto para borsası Crypto.com ve onun yerel coini Cronos (CRO) var. CEO’nun bu konuda ne dediğine bakalım.


Söylentilerin vurduğu bir başka proje Crypto.com ve Cronos (CRO) coin

Crypto.com CEO’su Kris Marszalek, likidite ile ilgili söylentilere cevap verdi. Kripto söylenti çarkı dönmeye devam ediyor ve bu sefer hedefinde Crypto.com ve Cronos (CRO) coin var. Bu söylenti karşı kripto kışında sektöre zarar vermeye devam ediyor.

Kripto kışı yatırımcıları iki yönden etkiliyor. Birincisi piyasa genelindeki satışlar ile insanların yatırımları değer kaybediyor ve bundan dolayı da zarar ediyorlar. Şimdi yeni bir risk var. Artık birkaç kripto platformunda yaşanan bir olay ve sorun yaşayan bu platformlar kullanıcıların para çekmesini ya da tamamen işlem yapmasını askıya alıyor.

Şimdi bahsettiğimiz söylenti çarkı da yakın bir zamanda kripto para borsalarının likidite imajlarını hedef almaya ve zarar vermeye devam ediyor. Yine de bazı borsalar para çekme işlemlerini durduracakları söylentilerini yalanladıktan sonra bunu yapmıştı.

Şimdi en büyük borsalardan biri olan Crypto.com bu konudaki soruları cevapladı.

İlgili – Crypto.com – Cronos (CRO) coin nedir, nasıl alınır? Geleceği parlak mı?

Crypto.com da söylentilerin kurbanı

En güncel Crypto.com fiyat tahmini geleceği ve beklentisi (2022-2030)

Crypto.com CEO’su Kris Marszalek, bugün sosyal medya üzerinden fon çekme politika değişikliği ile ilgili söylentilere cevap verdi.

Crypto.com kullanıcılarına Twitter üzerinden seslenen Kris şöyle diyor:

“Fon çekme politikamız her zaman olduğu gibi kalmaya devam ediyor. Herhangi yeni bir kısıtlama getirmedik. Hiçbir özel para yatırma promosyonu yapmıyoruz (ve yürüttüğümüz tüm düzenli promosyonların kârlı olmasını sağlıyoruz).”

İlgili – En güncel Cronos (CRO) fiyat tahmini geleceği ve beklentisi (2022-2030)

Crypto.com CEO’su şöyle devam ediyor:

“İnsanlar istedikleri kadar FUD yapmakta özgürler, ancak bu gerçekleri değiştirmiyor: Crypto.com bu yıl gelir açısından dünya çapında ilk 5, hatta belki de ilk 3 kripto platformu olacak. Sadece iki oyuncu bizden daha fazla kullanıcı sayısına sahip.”

Kris, sektörde kısa vadeli bir acının olacağını ve bununda da kötü iş modeline sahip işletmelerin piyasa dışında kalacağını söylüyor. Bu çok gerekli temizlikten sonra sektörün daha güçlü olacağını belirtiyor.

Kaynak

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Bu sitede yer alan tüm bilgiler haber ve bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi değildir.Çok riskli bir yatırım aracı olan kripto paralara kaybına tahammül edemeyeceğiniz bir yatırım yapmaktan kaçınınız.