Loading...
btc
BTC
1.09%
Bitcoin
64.164,64 USDT
eth
ETH
0.56%
Ethereum
3.081,44 USDT
bch
BCH
-0.48%
Bitcoin Cash
480,61 USDT
xrp
XRP
0.88%
Ripple
0,51 USDT
ltc
LTC
0.79%
Litecoin
81,40 USDT
bnb
BNB
1.06%
Binance Coin
557,91 USDT
sol
SOL
1.45%
Solana
144,13 USDT
avax
AVAX
0.57%
Avalanche
35,05 USDT
ada
ADA
3.21%
Cardano
0,47 USDT
dot
DOT
-0.65%
Poladot
6,74 USDT
doge
DOGE
1.83%
Doge Coin
0,16 USDT
shib
SHIB
0.56%
Shiba Inu
0,00 USDT

Coinbase de listelese Shiba Inu bir meme coin!

Dev ralliye rağmen Shiba Inu yatırımcıları üzgün!
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ABD’nin en büyük borsası Coinbase, kripto para Shiba Inu (SHIB) desteği vermeye başladı. Bazılarına göre her şeye rağmen SHIB bir meme coin. Bazıları ise hala “shitcoin” diyor.

Coinbase de listelese Shiba Inu bir meme coin!

Lider kripto para borsalarından Coinbase, kripto para Shiba Inu’yu (SHIB) listelediğini duyurdu. Coinbase müşterileri artık Coinbase.com ve şirketin iOS ile Android uygulamaları üzerinden Shiba Inu ticareti yapabilecek.

Bu ayın başında ise Coinbase, profesyonel platformu olan Coinbase Pro’da da Shiba Inu’yu listelemişti. Daha önce Haziran’da listelemeyi planlasa da bir teknik hatadan dolayı ertelenmişti.

Shiba Inu nedir?

Shiba Inu, Ethereum tabanlı bir meme token. Başka bir meme coin olan Dogecoin’in alternatifi olarak piyasaya sürülmüştü. Bu token de Japon köpek cinsi olan Shiba Inu’yu maskot olarak seçti.

İlgili – Meme coin nedir? Popüler meme coinler hangileridir?

Coinbase ise şöyle diyor:

“Biz, SHIB’in resmi olarak Coinbase ve Coinbase uygulamalarında listelendiğini mutlulukla duyuruyoruz.”

Shiba Inu topluluğu bu haber üzerine göklere uçtu. Sonuçta kripto para son 24 saatte yüzde 20’den fazla yükseldi ve 0.000008299 dolara ulaştı. CoinMarketCap verilerine göre ise SHIB/USD paritesinin işlem hacmi 243 milyon dolar.

 

Coinbase de listelese Shiba Inu bir meme coin!

Shiba Inu ekibi daha önce Ethereum kurucusu Vitalik Buterin’e yüklü bir SHIB hediyesi yapmıştı. Buterin ise hepsini hayır kuruluşuna bağışladı.

SHIB bir “shitcoin”se borsalar neden listeliyor?

Öyle görünüyor ki borsalar bir biri ardında Shiba Inu’yu listelemeye devam ediyor. Kısa süre önce Binance US de bu kripto parayı müşterileri için listeledi. Peki, bazılarının dediği gibi eğer SHIB bir “shitcoin”se neden büyük borsalar listeliyor.

Öyle görünüyor ki bu aralar meme coinler bir trend oldu. Kullanıcılardan da bu yönde bir talep var. Sonuçta borsalar da bu talebi ve müşterilerinin isteklerini göz önüne alarak bu kripto paraları listeliyor. Ayrıca Elon Musk gibi ünlü bir ismin sürekli Dogecoin ve Shiba Inu’ya gönderme yapan tweetler paylaşması da meme coin piyasasını hareketlendiriyor.

Ancak yine de SHIB çok riskli bir varlık. Çünkü bu kripto paranın arzının yüzde 80’ni balinaların elinde. Bundan dolayı böyle meme coinlerin geleceğinin nasıl olacağı henüz net değil.

Kaynak

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Bu sitede yer alan tüm bilgiler haber ve bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi değildir.Çok riskli bir yatırım aracı olan kripto paralara kaybına tahammül edemeyeceğiniz bir yatırım yapmaktan kaçınınız.