Loading...
btc
BTC
-0.61%
Bitcoin
63.041,19 USDT
eth
ETH
-0.83%
Ethereum
3.076,19 USDT
bch
BCH
-4.46%
Bitcoin Cash
485,63 USDT
xrp
XRP
-1.68%
Ripple
0,49 USDT
ltc
LTC
0.22%
Litecoin
78,26 USDT
bnb
BNB
-1.9%
Binance Coin
542,20 USDT
sol
SOL
-3.37%
Solana
133,85 USDT
avax
AVAX
-1.81%
Avalanche
34,52 USDT
ada
ADA
-0.56%
Cardano
0,46 USDT
dot
DOT
-1.56%
Poladot
6,60 USDT
doge
DOGE
-3.71%
Doge Coin
0,16 USDT
shib
SHIB
3.1%
Shiba Inu
0,00 USDT

Türkiye’nin Öncü Kripto Varlıkları ve Blockchain Topluluklarından Respect Trade, İzmir Etkinliğine Hazırlanıyor!

Türkiye'nin Öncü Kripto Varlıkları ve Blockchain Topluluklarından Respect Trade, İzmir'deki Etkinliğine Hazırlanıyor!
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Respect Trade, İzmir etkinliğine hazırlanıyor. Türkiye’nin öncü kripto para ve blockchain topluluğunun yaklaşan etkinliği ile ilgili ayrıntılar.


Türkiye’nin Öncü Kripto Varlıkları ve Blockchain Topluluklarından Respect Trade, İzmir Etkinliğine Hazırlanıyor!

Türkiye ekosisteminin köklü topluluklarından Respect Trade, bir sonraki etkinliğini İzmir’e taşıyor. Blockchain, kripto para birimleri, news, Gaming-NFT ve GEM’i kapsayan çeşitli kanallarıyla Respect Trade, aktif olarak içerik üretiyor ve topluluk üzerinde önemli bir etki bırakıyor. Respect Trade, İzmir’de kapsamlı ve dikkat çekici bir etkinlik sunarken, sürükleyici bir deneyim vaadediyor.

Seçkin uzmanları ve donanımlı kişileri etkinliklerine çekmesiyle tanınan Respect Trade, kendisini popüler kripto varlıkları ve blockchain kavramları hakkında ayrıntılı açıklamalar sunmaya ve farkındalık yaratmaya adıyor. Topluluk, her etkinlikle geniş bir kitleye ulaşıyor ve misafirleri için ağ oluşturma fırsatları ve keyifli sürprizler sunuyor.

Türkiye'nin Öncü Kripto Varlıkları ve Blockchain Topluluklarından Respect Trade, İzmir Etkinliğine Hazırlanıyor!

Türkiye’yi şehir şehir blockchain ekosistemi konusunda bilgilendirmek amacıyla yola çıkan Respect Trade’in ilk durağı İstanbul oldu. Elite World Hotel’de düzenlenen etkinlik, blockchain mantığı, on-chain analizi, akıllı sözleşmeler, metaverse, NFT’ler ve GameFi gibi konuları kapsayan ve katılımcılara değerli iç görüler sunan altı oturumdan oluştu.

İstanbul’daki başarılı etkinliğin ardından Ankara’daki misyonuna devam eden Respect Trade, burada Ankara ve çevre illerden üniversite öğrencileri ve sakinlerinden oluşan geniş bir kitleye ulaştı. Alanında hukuk ve ekonomi uzmanlarının yer aldığı sekiz saatlik blockchain etkinliği, katılımcıları eğiten ve bilgilendiren özel sunumlar sağladı. Ek olarak, üniversite blockchain toplulukları kendilerini tanıtma, bilgi paylaşma ve ağlarını genişletme fırsatı buldu.

Respect Trade, dikkat çekici bir yıl sonu etkinliğinde, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin ilk blockchain etkinliğine Diyarbakır’da ev sahipliği yaparak tarihe geçti. Etkinliğe bölge ve çevre illerden katılan katılımcılar, blockchain ve kripto para birimlerine büyük ilgi gösterdi. Her sektörden değerli bilgiler bulan dinleyicileri, güncel konulara ilişkin uzman sunumları büyüledi.

Türkiye'nin Öncü Kripto Varlıkları ve Blockchain Topluluklarından Respect Trade, İzmir'deki Etkinliğine Hazırlanıyor!

KoinMedya, Respect Trade’in İzmir etkinliğinin medya sponsorlarından biri.

Respect Trade geçtiğimiz günlerde bir sonraki etkinliği olan İzmir’i sosyal medya hesapları aracılığıyla duyurdu (link: https://twitter.com/RespectTrade). Topluluk, kripto varlıkları ve blockchain meraklılarını bir araya getiren “İzmir Blockchain Summit”i sunmaktan heyecan duyuyor. MMTürk (Alaylı), Kemal Bora, Musa Can Minaz, Fatih Taşdemir, Andre Soto, Hardip Dhaliwal ve Daniel Kim gibi seçkin konuşmacıların yer alacağı bu etkinlikte ReFi, DeFi, yapay zeka, Web3, güvenli yatırım, borsalardaki seçimler, play to earn modelleri, küresel finansal araçların geleceği, kripto para birimlerinin pazardaki rolü ve yatırımda gazeteciliğin önemi gibi konular ele alınacak.

Respect Trade İzmir Blockchain Summit, müzik dinletileri, networking alanları ve sürpriz hediyeler de dahil olmak üzere çok çeşitli deneyimler sunacak. Konak’taki prestijli IzQ mekanında düzenlenen bu ücretsiz etkinliğe www.respecttrade.com adresinden kayıt yaptırılabilirsiniz. Katılımcılara özel heyecan verici ödüller kazanma şansı da bulabilirsiniz.

Respect Trade Twitter: https://twitter.com/RespectTrade

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Bu sitede yer alan tüm bilgiler haber ve bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi değildir.Çok riskli bir yatırım aracı olan kripto paralara kaybına tahammül edemeyeceğiniz bir yatırım yapmaktan kaçınınız.