Loading...
btc
BTC
1.68%
Bitcoin
64.536,11 USDT
eth
ETH
0.77%
Ethereum
3.088,04 USDT
bch
BCH
-0.98%
Bitcoin Cash
478,19 USDT
xrp
XRP
-0.61%
Ripple
0,50 USDT
ltc
LTC
0.9%
Litecoin
81,49 USDT
bnb
BNB
1.4%
Binance Coin
559,78 USDT
sol
SOL
3.36%
Solana
146,84 USDT
avax
AVAX
1.44%
Avalanche
35,35 USDT
ada
ADA
3.2%
Cardano
0,47 USDT
dot
DOT
0.47%
Poladot
6,81 USDT
doge
DOGE
0.32%
Doge Coin
0,15 USDT
shib
SHIB
0.61%
Shiba Inu
0,00 USDT

Tether USDT coine TON blockchain ve Telegram entegrasyonu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Stabil coin Tether (USDT) artık TON blockchain ve Telegram entegrasyonu ile çok daha büyük bir kitleye erişim elde etti. Bu önemli olayın ayrıntılarına bakalım.

Tether’in stabil coini USDT’ye TON blockchain ve Telegram entegrasyonu

Dünyanın en büyük stabil coinini çıkarmakla ünlü Tether’in, TON blok zincirinde 10 milyon dolar değerinde USDT token bastığı bildirildi. Bu da USDT için potansiyel genişleme girişimlerine işaret ediyor.

Tether Holdings Ltd’nin şeffaflık raporuna göre, TON blok zincirinde 10 milyon USDT ihracı onaylandı. Tether’in bu gelişmeyle ilgili henüz resmi bir açıklama yapmamış olması dikkat çekiyor.

İlgili – Bitcoin ‘tehlike bölgesinin’ tam ortasında diyen analistin güncel BTC uyarısı

Bu son entegrasyon ile USDT, Solana, TRON ve Avalanche gibi önde gelen platformlar da dahil olmak üzere 16 farklı blok zinciri ağında erişilebilir hale geliyor.

Entegrasyonun ardından, TON’un yerel kripto para birimi Toncoin, %17’nin üzerinde kayda değer bir artış yaşayarak 7,15 dolar değerine ulaştı. TON coin fiyatı ile ilgili bu verileri CoinMarketCap platformu sağladı.

USDT Tether USDT coine TON blockchain ve Telegram entegrasyonu

USDT’yi TON blok zincirine genişletme kararı, Tether’in kısa süre önce odak olanlarını stabil coinlerin ötesinde çeşitlendirmeyi amaçlayan stratejik yeniden yapılandırma planlarını duyurmasının ardından geldi.

Şirket 18 Nisan’da yaptığı bir duyuruda, dört farklı bölüm halinde yeniden yapılanma planlarını açıkladı ve varlığını stabil coin sektörünün ötesine genişletmeye odaklanan yeni bir vizyonun ana hatlarını çizdi.

İlgili – Ünlü fon yöneticisinden Bitcoin için %219 ralli tahmini ve zamanlaması

USDT’nin TON ağına entegre edilmesi 900 milyon kullanıcısı olan Telegram ile da bağlantı kurmasına olanak tanıyor.

Diğer yandan Telegram’a entegre edilen TON tabanlı cüzdan, kullanıcıların dünyanın dört bir yanındaki kişilere ücretsiz transferler yapmasına olanak tanıyor. Bu işlevsellik, aracılara ihtiyaç duymadan çalışan eşler arası bir elektronik nakit sistemi oluşturma vizyonuyla yakından uyumludur.

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Bu sitede yer alan tüm bilgiler haber ve bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi değildir.Çok riskli bir yatırım aracı olan kripto paralara kaybına tahammül edemeyeceğiniz bir yatırım yapmaktan kaçınınız.