Loading...
btc
BTC
0.1%
Bitcoin
64.353,46 USDT
eth
ETH
0.72%
Ethereum
3.163,32 USDT
bch
BCH
0.6%
Bitcoin Cash
482,27 USDT
xrp
XRP
0.3%
Ripple
0,53 USDT
ltc
LTC
0.46%
Litecoin
83,61 USDT
bnb
BNB
-0.37%
Binance Coin
606,56 USDT
sol
SOL
0.24%
Solana
148,13 USDT
avax
AVAX
0.36%
Avalanche
36,50 USDT
ada
ADA
0.62%
Cardano
0,48 USDT
dot
DOT
0.56%
Poladot
6,97 USDT
doge
DOGE
0.68%
Doge Coin
0,15 USDT
shib
SHIB
0.43%
Shiba Inu
0,00 USDT

Coinbase’in açıklaması ile %13 yükselen az bilinen altcoin

Coinbase nft
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Coinbase, çok az bilinen bir altcoini listeleme potansiyeli olan kripto paralar listesine eklediğini duyurdu. Bu gelişme üzerine söz konusu coinin fiyatı yüzde 13 oranında değer kazandı. Bu coinin hangisi olduğuna bakalım.


Coinbase’in açıklaması ile %13 yükselen az bilinen altcoin

ABD’nin en büyük kripto para borsası Coinbase, çok az bilinen bir altcoini, listeleme yol haritasına ekledi. Bu da coinin gelecekte borsada listelenme ihtimali yüksek demek.

Coinbase, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, Axelar’ı (AXL) resmi olarak borsada işlem görebilecek coinler arasında değerlendirilmeye başlandığını bildirdi.

Axelar (AXL) nedir?

Axelar’ın amacı, Web3 için zincirler arası (cross chain) güvenli bağlantı sağlamak. Böylece, merkezsiz uygulama (DApp) kullanıcıları, herhangi bir blokchaindeki farklı varlıklar veya uygulamalarla etkileşim kurabilir.

Axelar’ın web sitesine göre, proje Coinbase’in girişim sermayesi kolu olan Coinbase Ventures tarafından destekleniyor. Ayrıca sektörün büyük şirketleri olan Binance, Galaxy Digital ve Polychain Capital’in de projeye destek verdiği bildiriliyor.

İlgili – Bitcoin’e scam diyen Trump, kripto satmaya başladı

Coinbase haberi sonrası Ethereum tabanlı altcoinden büyük pump!

Coinbase, Ekim ayında AXL’in wrapped versiyonu olan WAXL için destek sağlamaya başlamıştı. WAXL, AXL fiyatına bağlı olan bir ERC 20 tokeni. Bu token ise kullanıcılara AXL’i Ethereum (ETH) ağı üzerinde kullanma imkanı sunuyor.

AXL şu an 0,530 dolardan işlem görüyor. Öyle görünüyor ki Coinbase’in yaptığı duyuru ve coini listeleme yol haritasına eklemesi Axelar fiyatı üzerinden etkili oldu. Piyasa değerine göre 380. kripto para olan coin son 24 saatte yüzde 12,68 oranında değer kazandı. Bu zaman diliminde ise piyasada bir çok kripto para kırmızı bölgede işlem görüyor.

Bu yükselişe rağmen AXL fiyatı 1,15 dolar olan tüm zamanların en yüksek değerinden yüzde 54 geride. ATH değerini bu yıl Eylül ayında kaydetmişti.

İlgili – Kripto borsası Binance çöker mi? Analiz şirketi açıkladı

Kaynak

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Bu sitede yer alan tüm bilgiler haber ve bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi değildir.Çok riskli bir yatırım aracı olan kripto paralara kaybına tahammül edemeyeceğiniz bir yatırım yapmaktan kaçınınız.