Loading...
btc
BTC
-0.14%
Bitcoin
69.891,65 USDT
eth
ETH
-1.31%
Ethereum
3.540,42 USDT
bch
BCH
6.38%
Bitcoin Cash
509,86 USDT
xrp
XRP
-2.41%
Ripple
0,62 USDT
ltc
LTC
-0.89%
Litecoin
94,91 USDT
bnb
BNB
-1.17%
Binance Coin
573,55 USDT
sol
SOL
-3.27%
Solana
184,24 USDT
avax
AVAX
-3.11%
Avalanche
54,05 USDT
ada
ADA
-2.94%
Cardano
0,65 USDT
dot
DOT
-1.69%
Poladot
9,52 USDT
doge
DOGE
0.03%
Doge Coin
0,18 USDT
shib
SHIB
-2.16%
Shiba Inu
0,00 USDT

Kripto Meraklılarına Daha Fazla Güvenlik ve Gizlilik Sunan TROVE Nedir?

TROVE nedir?
TROVE nedir? detaylı analiz
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
TROVE nedir? Kripto para dünyası her geçen gün bir takım ilginç yenilikler görmeye devam ediyor. Özellikle de amaç kripto paraları daha erişilebilir, daha güvenli hale getirmek olduğunda yapacak hala çok fazla iş var. Layer adında bir şirket, TROVE olarak bilinen bir proje ortaya koydu. Şüphesiz ki TROVE adlı bu yeni kavram tüm dünya çapındaki kripto para meraklıları arasında büyük ilgi uyandıracaktır

 

TROVE Nedir?

Öncelikle TROVE’un birkaç yıl önce piyasaya sürülen ücretsiz video oyunu ile herhangi bir ilgisinin olmadığını belirtelim. Bu yeni cihaz kripto para meraklıları için tasarlanmış bir ürün. TROVE sayesinde Bitcoin ve altcoinler için kullanılan donanım cüzdanı kavramları yepyeni bir boyuta taşınacak.

TROVE, akıllı saat gibi giyilebilir bir cihaz. Tabii bu cihaz bir kişinin sağlığını, hareketlerini ve benzerlerini izlemek yerine, ürün kripto paralarını güvenli ve güvenli bir şekilde depolamak için tasarlanmıştır. Üstelik, bu ürün sayesinde tüketiciler sahip oldukları hisselerini her zaman kendileri üstlerinde taşıyabilecekler.

Kripto para meraklılarının bu cihaza ilgi duyup duymayacakları zaman içinde belli olacaktır. Bitcoin ve diğer kripto para birimleri söz konusu olduğunda, bu tür giyilebilir cihazların henüz sektörde büyük bir etki yaratmış olduğunu söyleyemeyiz. Ancak TROVE için unutulmaması gereken, onu benzerlerinden ayıran bir durum var. TROVE daha çok günlük harcamalar ve ticaret amaçlı kullanılan kripto paraları yönetmek için tasarlandı. İnsanların bu yeni cihaza nasıl tepki vereceğini görmek hala tam olarak mümkün olmasa da, bu özelliğinin dikkat çekici olduğu açık.

TROVE, hackerlar tarafından çalınmasını önlemek için kripto paraları kendi donanım biriminde saklama özelliğine sahip. Bir TROVE cihazının kilidini açmak için, kullanıcının kalp atış düzenine dayanan biyometrik bir kimlik doğrulama sistemi gerekiyor. Böylesi bir teknolojinin, tanıtıldığı gibi çalışıp çalışmayacağını zaman içinde göreceğiz. Ancak, gerçekleştirilebilirse cihaz güvenliğini tamamen yeni bir seviyeye taşıyacak çok dikkat çekici bir yaklaşım olacağı da bir gerçek.

Bir kullanıcı kimliğini doğruladıktan sonra TROVE, akıllı telefonlarla bluetooth üzerinden iletişim kuracak. Bunu uygun şekilde yönetme işlemi de akıllı telefon uygulaması ile olacak. Sistemde her şeyin biyometrik kimlik doğrulama yöntemine dayanmasına rağmen, cihazın karmaşık bir kullanımı yok.

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Bu sitede yer alan tüm bilgiler haber ve bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi değildir.Çok riskli bir yatırım aracı olan kripto paralara kaybına tahammül edemeyeceğiniz bir yatırım yapmaktan kaçınınız.