Loading...
btc
BTC
-0.14%
Bitcoin
69.371,44 USDT
eth
ETH
-0.18%
Ethereum
3.495,14 USDT
bch
BCH
-0.34%
Bitcoin Cash
537,12 USDT
xrp
XRP
-0.33%
Ripple
0,61 USDT
ltc
LTC
1.5%
Litecoin
94,96 USDT
bnb
BNB
1.35%
Binance Coin
582,05 USDT
sol
SOL
-1.08%
Solana
184,31 USDT
avax
AVAX
-1.25%
Avalanche
53,42 USDT
ada
ADA
-0.82%
Cardano
0,64 USDT
dot
DOT
-0.72%
Poladot
9,38 USDT
doge
DOGE
4.96%
Doge Coin
0,20 USDT
shib
SHIB
0.92%
Shiba Inu
0,00 USDT

Kemerleri bağlayın! Coinbase Pro yeni bir altcoin’i listeliyor

coinbase pro
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

En köklü kripto para borsası Coinbase, yeni bir altcoin’i listeleme kararı aldı. Bu kararın etkisi ile söz konusu kripto paranın fiyatları uçuşa geçti.


Coinbase Pro yeni bir altcoin’i listeliyor

Coinbase Pro’nun listelemeye karar verdiği kripto paraların değerinde olağan üstü değer artışları yaşanıyor. ABD merkezli kripto para borsası Coinbase, ABD merkezli regülasyonlarla en uyumlu çalışan kripto para borsası olarak biliniyor. Bu nedenle borsanın listeleme kararı verdiği kripto paranın da belli standartları yerine getirdiği düşünülüyor. Dolayısıyla listelemenin ardından ilgili kripto paraya yönelik talep artıyor. Özellik ABD’li yatırımcılar, yeni listelenen kripto paralara kaygı duymadan yatırım yapabiliyor. Bu gelişmelerin doğal sonucu olarak fiyatlar da artış gösteriyor.

Coinbase Pro’nun listelemeye karar verdiği kripto para bu sefer Polkadot (DOT) oldu. Aşağıdaki grafikte Polkadot fiyatlarındaki saatlik değişimi görüyoruz. Haberin duyurulmasının ardından DOT/USD fiyatları 20 dolar bandından 25 dolar kadar yükseldi.

coinbase pro Kemerleri bağlayın! Coinbase Pro yeni bir altcoin’i listeliyor

Polkadot fiyatları tüm zamanların rekorunu 15 Mayıs’ta 49.69 doları görerek kırdı. Dot, yazının kaleme alındığı saatte 25 dolar bandında işlem görüyor ve 23.8 milyar dolarlık piyasa büyüklüğü ile en değerli 8’inci kripto para.

Lütfen Bkz: MACD grafiğine bakılarak Bitcoin fiyat tahmini nasıl yapılır-2?

Polkadot, açık kaynaklı çoklu blockchain hizmeti sunuyor ve blockchain’ler arası veri akışına destek oluyor. Polkadot’un diğer blockchain’lerle birlikte çalışabilirlik özelliği, kullanıcıları tarafından kontrol edilen tamamen merkezsiz ve özel bir ağ kurmayı hedeflar.  Ayrıca yeni uygulamaların, kurumların ve hizmetlerin oluşturulmasını basitleştirmeyi amaçlar.

Polkadot public ve özel blockchain’leri birleştirebilen bir altyapıya sahip.

Polkadot, 2020 yılının ikinci yarısında geliştirildi ve kısa sürede kripto para piyasalarında top 10’a yerleşti.

Kaynak

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Bu sitede yer alan tüm bilgiler haber ve bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi değildir.Çok riskli bir yatırım aracı olan kripto paralara kaybına tahammül edemeyeceğiniz bir yatırım yapmaktan kaçınınız.