Loading...
btc
BTC
0.6%
Bitcoin
63.850,09 USDT
eth
ETH
0.37%
Ethereum
3.075,81 USDT
bch
BCH
-0.74%
Bitcoin Cash
479,36 USDT
xrp
XRP
0.09%
Ripple
0,50 USDT
ltc
LTC
0.24%
Litecoin
80,96 USDT
bnb
BNB
1.15%
Binance Coin
558,43 USDT
sol
SOL
0.9%
Solana
143,34 USDT
avax
AVAX
0.15%
Avalanche
34,90 USDT
ada
ADA
2.32%
Cardano
0,47 USDT
dot
DOT
-0.87%
Poladot
6,72 USDT
doge
DOGE
-0.1%
Doge Coin
0,15 USDT
shib
SHIB
-0.49%
Shiba Inu
0,00 USDT

SEC’in Ripple davası – Uzman analist: Bu 5 altcoin güvende

‏‎Analistten patlamaya hazırlanan 3 kripto para analizi: Bitcoin, Ripple,…
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto stratejisti ve sektörün popüler ismi Tyler Swope, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) saldırısına maruz kalmayacağına inandığı 5 altcoini açıkladı.


SEC ile sorun yaşamayacak 5 altcoin

Swope, bir video üzerinde 163 bin takipçisine, SEC’in Ripple aleyhinde dava açmasının gelecekteki diğer kripto projelerine de gölge düşürebileceğini belirtiyor.

“Ripple aleyhine ortaya çıkan kanıtlar çok şiddetli ve bu sefer dava emsal olarak belirlenebilir. SEC olayı federal mahkemede. Sonuç olarak yalnızca Ripple, XRP ve bu işin içinde olanlar değil, menkul kıymetler sepetinde yer alanlar tüm kripto projeleri etkileyecek.”

Bunları söyleyen ünlü trader, yine de bir grup seçilmiş altcoinin etkilenmeyeceğini düşünüyor. Ona göre PieDAO’nun DOUGH’u gibi merkezsiz otonom kuruluşların (DAO) tokenleri, güvenli listesinin başında yer alıyor.

“Bir altcoin veya proje yatırımcılardan hiç fon toplamadıysa, şu anda endişelenecek pek bir şeyleri olmayacağı çok açık. Ve daha da iyisi, bir projenin merkezsiz bir özerk organizasyon olan DAO tarafından yürütülmesi. Dolayısıyla Ripple gibi peşinden gidecek bir şirket de yok.”

Swope ayrıca SEC onayı ile fon toplayan projelerin de güvende olduğunu belirtiyor. Bu bağlamda dikkate değer iki projeden bahsediyor. Bunlar düzenleyici kurumun yeşil ışık yaktığı projeler: Enerji alanı için kurumsal sınıf blockchain Energy Web Chain (EWT) ve DApp ve akıllı sözleşme kurucusu Blockstack (STX).

Swope, Energy Web CEO’su Walter Kok’un sözlerini hatırlatıyor. Kok, küresel ölçekte proje yürütenler için mevzuata uyumluluğun bir zorunluluk olduğunu söylemişti.

Blockstack ise “Regulation A+” üzerinden ilk halka açık ve SEC onaylı token çıkaran projeydi. Swope, bu projenin ilk “mini IPO (initial public offering)” düzenlediğini hatırlatıyor.

Swope’a göre güvende olan bir diğer token türü ise airdrop yapan projeler. Örnek olarak ise merkezsiz borsa Uniswap (UNI) ve merkezsiz borsa toplatıcısı 1inch’i gösteriyor.

“Bunlar yönetim tokenleri ve doğal olarak hiç para toplamadılar. Bundan dolayı Uniswap muhtemelen güvende… Bir de daha yeni token çıkaran 1inch var.”

Kaynak

Geleceğin Coinleri: Geleceğin en büyük 5 coin arasında sürpriz bir isim olabilir!

En büyük 5 coin arasında 2021’de Cardano (ADA) olacak. Bir blockchain araştırma şirketinin CEO’suna göre, kripto sıralamasında TOP 10, 2021’de tamamen değişecek. USDT ve XRP de dahil hepsinin yerini yeni projeler alacak.


2021 yılında en büyük 5 coin arasında Cardano da olacak

2018’deki kripto balonu döneminde Cardano (ADA) fiyatı 1 doları bulurken, piyasa değeri de 30 milyar doların üzerindeydi. O zaman Cardano’nun piyasa değeri, orta-büyük ölçekli bir şirketin değeri kadar ediyordu.

Şimdi her şey farklı. ADA şu an CoinMarketCap sıralamasında 11. sırada. Yine de kripto şirketleri yöneticiler, bu durumun geçici olduğunu düşünüyor. Özellikle Shelly güncellemesi ile ADA yeniden yükselecek düşüncesi hakim.

ADA 2021’de TOP 5’te olabilir

Messari CEO’su Ryan Selkis, 2021’de ilk 10 arasındaki kripto paraların değişeceğini söylüyor. Çünkü bir kez daha “gerçek çöp” sektörü doldurdu.

Ona göre üçüncü sıradaki en büyük kripto paradan onuncu sıradakine kadar, yani Tether (USDT), XRP ve diğerleri, hepsinin yerini başka projeler alacak. Bu saydıkları arasında Selkis’e göre sadece Binance Coin TOP 10’daki yerini koruyabilecek.

Messari CEO’su ayrıca ADA’nın beşinci en büyük kripto para olmasını bekliyor. Cardano’nun bu belirtilen koltuğa oturabilmesi için piyasa değerinin ikiye katlanarak 4.5 milyar dolara ulaşması gerekiyor.

İlgili – Uzun vadeli Cardano fiyat analizi büyüleyici

ADA’nın Ethereum ile sıkı rekabeti

Cardano kurucusu Charles Hoskinson’a göre ADA’nın büyümesi diğer rblockchainler ile rekabete de bağlı.

Hoskinson yakın bir zamandaki röportajında, Ethereum’un hala lider akıllı sözleşme blockchain olmadığını söylemişti. Ona göre Cardano ve diğer ağlar / teknolojiler de bu sektörde kendine bir yer edinmeye başlayacak.

Peki, bu yöneticiler yine böyle düşünüyor? Çünkü Cardano, Shelly güncellemesi ile birçok şeyi başarmaya çalışıyor. Bu güncelleme “Ethereum 2.0” gibi büyük yenilikler getirecek. Sonuçta ADA’nın kullanımı da katbekat artma potansiyeline sahip olacak.

İlgili – Cardano CEO’su kripto para piyasasındaki en büyük yalanı açıkladı

TOP 10’da deprem beklentisi

Bu arada kripto paraların ilk 10 sıralamasının değişeceğini düşünen sadece Selkis değil. Kripto araştırma şirketi Blockfyre kurucu ortağı ve MoonRock Capital fonu danışmanı Simon Dedic de yakın bir zaman şöyle bir yorumda bulundu:

“Bu söylediğim için çok fazla eleştiri alacağım. Ama görüşümün arkasındayım. XRP, BCH, BSV, LTC ve EOS, TOP 10’daki konumlarını kesinlikle hak etmiyorlar.

Bunların kaybolmasını ve VET, LINK, XTZ ya da ATOM gibi sağlam projelere yol açmalarını sabırsızlıkla bekliyorum.”

En büyük 5 coin arasında 2021’de Cardano (ADA) olacak. Bir blockchain araştırma şirketinin CEO’suna göre, kripto sıralamasında TOP 10 2021’de tamamen değişecek.

Kaynak

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Bu sitede yer alan tüm bilgiler haber ve bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi değildir.Çok riskli bir yatırım aracı olan kripto paralara kaybına tahammül edemeyeceğiniz bir yatırım yapmaktan kaçınınız.