Loading...
btc
BTC
1.88%
Bitcoin
70.770,80 USDT
eth
ETH
1.93%
Ethereum
3.569,10 USDT
bch
BCH
7.43%
Bitcoin Cash
579,01 USDT
xrp
XRP
2.82%
Ripple
0,63 USDT
ltc
LTC
0.51%
Litecoin
94,03 USDT
bnb
BNB
1.44%
Binance Coin
582,56 USDT
sol
SOL
1.24%
Solana
188,63 USDT
avax
AVAX
1.28%
Avalanche
54,79 USDT
ada
ADA
0.6%
Cardano
0,65 USDT
dot
DOT
1.16%
Poladot
9,55 USDT
doge
DOGE
14.71%
Doge Coin
0,22 USDT
shib
SHIB
5.56%
Shiba Inu
0,00 USDT

Geleceğin favori coinleri: Gelecek vadeden kripto paralar

2020'de hangi kripto paralar
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2020’de gelecek vaat eden coinler hangileri diyorsanız bu yazıyı kaçırmayın. Size yatırımınız için gelecek vaad ettiğini düşündüğümüz bir kaç kripto paradan söz edeceğiz. Tabii karar size ait.


2020’de gelecek vaat eden coinler hangileri?

Kripto paralarla ilgilenen herkesin en çok merak ettiği konulardan birisidir bu hangi kripto paralara yatırım yapalım konusu. Her yılın ilk zamanlarında bu konu pek çok yayın organında yer alır. Biz de bu yazımızda size bu yıl hangi kripto paralar size kazanç sağlayabilir, onu tartıştık. Ancak şu konuyu akılda tutmakta fayda var. Yatırım konusu ciddi bir konu ve her yatırımcının bu konuda sorumluluk kendisine  aittir.

Hangi altcoinler ve nedenleri üzerinde durmadan önce yatırım konusunda neye dikkat etmemiz gerekiyor, bakalım. Kripto paraların ticareti çok farklı şekillerde gerçekleşiyor ve farklı algoritmalar kullanılıyor.

Yatırımınız için  karar vermeden önce altcoinin benimsenme, doğrulama metodu ve piyasa değeri özelliklerine dikkat etmekte yarar var.

Bu özellikler ne anlama geliyor kısaca bakmak gerekirse:

Benimsenme: Elinizdeki altcoininiz ne kadar kullanışlı, bir mal ya da ürün satın alınabilir mi? Bazı altcoinler bu amaçla tasarlanmamış. Bitcoin gibi bazıları geniş çaplı kabul görürken bazıları sadece takas edilebiliyor. Kullanışlılık önemli bir özellik çünkü benimsenme oranını arttırıyor.

Konsensus yöntemi: Kripto paralar arasında en belirgin ve önemli fark doğrulama yöntemi ve bu konudaki en eski yöntem PoW. Ancak bu yöntem çok  büyük oranda bir enerji gerektirdiği için artık PoS gibi başka doğrulama yöntemleri kullanılıyor. Bu da daha hızlı işlem gerçekleşmesine yol açıyor.

Piyasa değeri ve günlük işlem hacmi:Bir altcoinin piyasa değeri demek onun dolaşımdaki tüm coinlerinin değeri demek. Yazımızı hazırladığımız an itibariyle kripto para piyasa değeri   $261,940,775,694. Piyasa değerinin yüksek olması coinin değer kazandığı anlamına geliyor. Yalnız şunu unutmayalım günlük işlem hacmi piyasa değerinden çok daha fazla önem taşıyor.

Uzun dönem yatırım yapılabilecek altcoinler

Altcoinler içinde, piyasa değeri, kapsama alanı, talep ve değer yatırım varlığı olarak öne çıkan ve en çok gelecek vaat ettiğini düşündüğümüz,bir kaç tanesini sizin için listeliyoruz.

Basic Attention Token (BAT)

bat

Bu proje başarılı olmak için gereken tüm özellikleri barındırıyor. Yatırım yapılabilecek altcoinler içinde pek çok yayın organında listeye alınmış durumda.

Konsept muhteşem-yayıncıları ve reklamcıları aracı kişiler olmadan bir araya getiriyor. İnsanlar ilgi gösterdiği için para alıyor ve reklamcılar daha çok ilgi çekiyor, yayıncılar da daha çok para kazanıyor. Bu döngüye giren herkes çok memnun.

Ekip: CEO’su Firefox ve Mozilla’nın kurucusu ve aynı zamanda JavaScript’in yaratıcısı. Ekibe aldıkları kişiler alanlarında uzmanlığı kanıtlanmış olan kişiler.

Ürün: Brave tarayıcı gerçekten muhteşem. Hızı ve reklam engelleme özelliği ile çok başarılı. BAT’e fon sağlayanlar arasında  Founders Fund, Foundation Capital, Propel Venture Partners, Pantera Capital, DCG, Danhua Capital, ve Huiyin Blockchain Venture gibi firmalar var.

gelecek vaat eden coinler Geleceğin favori coinleri: Gelecek vadeden kripto paralar
2020’de gelecek vaat eden coinler

Holochain – HOT Token

gelecek vaat eden coinler Geleceğin favori coinleri: Gelecek vadeden kripto paralar

Holochain blockchain ötesi bir teknoloji ve enerji verimi yüksek merkeziyetsiz gelişim platformu. Diğer blockchain projelerinin en önemli sorunu olan ölçeklenme sorunu burada yok. Doğrudan kullanıcıdan kullanıcıya bir platform. Bu özelliği ile HOT 2020’nin en çok gelecek vaat eden tokenleri arasında yer alıyor.

Holochain platformunda veri madenciliği ve konsensus inşa etme olanakları sonsuz. Eğer Holochain kullanmayı seçersek bilgimizin nasıl paylaşılacağına da karar vermiş oluyoruz. Proje teknolojiyi sonuna kadar kullanan bir proje ve bazı ana akım medyanın da ilgisini çekmiş durumda. HOT token is performans olarak çok iyi durumda. Piyasanın yeni zirveler oluşturan nadir tokenlerinden. An itibariyle fiyatı ve genel piyasa değeri şöyle:

gelecek vaat eden coinler Geleceğin favori coinleri: Gelecek vadeden kripto paralar
2020’de gelecek vaat eden coinler

Ravencoin

gelecek vaat eden coinler Geleceğin favori coinleri: Gelecek vadeden kripto paralarRavencoin, esasen bir Bitcoin çatalı, 3 Ocak 2018 den beri piyasada ve amacı Ethereum tahvil tokenlerinden birisi olmak. Bu konuda oldukça iyi bir ilerleme kaydediyor ve şu sıralar satın alınacak en uygun coinlerden. Ravencoin belirli amaçlara yönelik olarak tasarlanmış. Bir tarafta  varlıkların sahiplerinin kusursuz bir şekilde belirlenmesi var, diğer tarafta aynı Bitcoin gibi doğrudan ödeme olanağı sağlıyor. Tamamen merkeziyetsiz bir proje, arkasında ne bir masternode ne de bir ICO var.

Ravencoin son durumu şöyle:

gelecek vaat eden coinler Geleceğin favori coinleri: Gelecek vadeden kripto paralar
2020’de gelecek vaat eden coinler

Ethereum

ethereum logo

Ethereum Bitcoine tek rakip olarak kabul edilen bir kripto para. 2013 yılında başlamasına rağmen 40 katı bir gelişme kaydetti. Bu yıl yatırım yapılacak en iyi altcoin Ethereum. Merkeziyetsiz bir platformda akıllı sözleşmeler yaratarak çalışan bir proje. Burada sahtecilik, sansür veya üçüncü tarafın müdahalesi söz konusu değil. Ekip olağanüstü. Eğer atağa geçecek bir kripto para varsa o da ETH.

gelecek vaat eden coinler Geleceğin favori coinleri: Gelecek vadeden kripto paralar
2020’de gelecek vaat eden coinler

Monero

gelecek vaat eden coinler Geleceğin favori coinleri: Gelecek vadeden kripto paralar

Anonim ve gizli bir coin. Monero açık kaynak, gizlilik odaklı bir kripto para ve uzun vadede bir yatırım için alınabilecek coinlerin başında geliyor. Ekip bağışlarla ve yaygın monero topluluğunun desteği ile çalışıyor.Nisan 2014 de piyasaya çıkan Monero’nun son durumu aşağıdaki gibi:

2020'de gelecek vaat eden coinler
2020’de gelecek vaat eden coinler

IOTA (IOTA)

gelecek vaat eden coinler Geleceğin favori coinleri: Gelecek vadeden kripto paralar

IOTA 2015 yılında çıkan bir kripto para ve kendisinin icadı olan bloksuz ve quantum dirençli “Tangle” sayesinde blockchainin de ötesine geçiyor. Iota tokeni sıfır enflasyon ile sabit para arzına sahip.

IOTA sıfır ücretli işlem sağlıyor ve işlem ölçekleme limiti yok. Blockchain mimarisinden farklı olarak IOTA kullanıcılar ve doğrulayıcılar arasında bir ayrım yapmıyor.

IOTA Nesnelerin İnterneti (IoT) ekonomisinin makineden makineye uygulamasını ortaya koyan, ölçülebilen merkeziyetsiz bir sistem.

Ekip de muhteşem.Makineden makineye iletişim gelecekte ön plana çıkacak bir uygulama ve IOTA teknolojisi bu iletişimin temelini oluşturabilir.

Son bir kaç haftadır IOTA ile ilgili güzel haberler geliyor. IOTA’nın gelecek vaat ettiğini artık piyasadaki yatırımcıların çoğu biliyor.

2020'de gelecek vaat eden coinler
2020’de gelecek vaat eden coinler

Binance Coin (BNB)

binance coin

Binance  bir numaralı kripto borsası ve Binance Coin de kendi tokeni. Binance daha çok sayıda yatırımcı tarafından kullanılmaya başlandıkça BNB daha çok değer kazanacak. Binance işlem hızı ve işlem ücretinin düşüklüğü ile biliniyor. Güçlü performasn, kulanılabilirlik ve güven üzerine kurulu bir proje. Her saniyede 1.4 milyon işlem gerçekleştiriyor.

BNB yükselişine devam ediyor ve devam edecek büyük ihtimalle.

2020'de gelecek vaat eden coinler
2020’de gelecek vaat eden coinler

‘2020’de gelecek vaat eden coinler’ yazımızda geleceği olduğunu düşündüğümüz projelerden bahsettik, yine hatırlatalım burada sorumluluk sadece yatırımcıya aittir.

Bknz: 5 farklı açıdan 2020 Bitcoin piyasa beklentileri!

Kaynak

 

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Bu sitede yer alan tüm bilgiler haber ve bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi değildir.Çok riskli bir yatırım aracı olan kripto paralara kaybına tahammül edemeyeceğiniz bir yatırım yapmaktan kaçınınız.