Loading...
btc
BTC
-0.4%
Bitcoin
69.192,50 USDT
eth
ETH
-0.59%
Ethereum
3.480,80 USDT
bch
BCH
0.21%
Bitcoin Cash
540,10 USDT
xrp
XRP
-0.68%
Ripple
0,61 USDT
ltc
LTC
1.08%
Litecoin
94,56 USDT
bnb
BNB
1.31%
Binance Coin
581,80 USDT
sol
SOL
-2.15%
Solana
182,33 USDT
avax
AVAX
-1.19%
Avalanche
53,45 USDT
ada
ADA
-1.1%
Cardano
0,64 USDT
dot
DOT
-0.86%
Poladot
9,36 USDT
doge
DOGE
4.26%
Doge Coin
0,20 USDT
shib
SHIB
0.46%
Shiba Inu
0,00 USDT

Bu altcoin için eylül önemli bir ay olacak! Yeni ATH gelebilir

altcoin
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünlü analist Ben Armstrong, eylül ayı için Cardano’ya dikkat çekti ve bu ayın Cardano için çok önemli bir ay olacağını vurguladı. Detaylar haberimizde.

Bu altcoin için eylül önemli bir ay olacak! Yeni ATH gelebilir

“Eylül ayı Cardano için en heyecan verici zaman olacak” bu öngörü kripto piyasasında isabetli tahminleri ile bilinen ünlü analist Ben Armstrong’a ait. Alonzo güncellemesine günler kaldı. Cardano geliştiriciler 12 Eylül’de güncellemenin ağda olacağını açıkladıktan sonra Cardano yükselişe geçti ve 3 doların üzerinde (3,10 dolar) yeni bir tüm zamanların en yüksek seviyesini işaretledi.

Cardano, Coinmarketcap verilerine göre yazının kaleme alındığı anlarda 2,87 dolardan işlem görüyor. ADA piyasa değerine göre 3. En değerli varlık ve toplam değeri 91 milyar dolar.

Analistlere göre, Alonzo yükseltmesinin aşağı yukarı her aşaması, büyük bir sorun olmadan plana göre gitti ve şimdi 12 Eylül’de yapılması planlanan ağın yayınlanmasına yaklaşık bir hafta kaldı.

Bkz: Cardano haberleri ve son dakika gelişmeleri

Bu hafta Cardano CEO’su Charles Hoskinson canlı yayında Cardano topluluğuna akıllı sözleşmelerin zamanında başlayacağını söyledi.  Cyberpunk projesi olan Cardano City’i, -bazı teknik sorunları gerekçe göstererek- ertelemek zorunda kaldıklarını açıkladı. Cardano City NFT’leri sektör tarafından büyük bir heyecanla bekleniyor.

Tüm bu gelişmeleri Cardano fiyatını yükselymeye devam etmesi bekleniyor. Son günlerde bir geri çekilme yaşansa da ADA, fiyat artış sinyalleri vermeye devam ediyor.

Ünlü analist Ben Armstrong, gelişmelerin Cardano’yu ana akımın daha da içine çektiğini belirtti. Güncellemenin ardından ADA’nın tüm zamanların en yüksek seviyelerini aşmasını bekliyor. Dahası birçok analistin yıl sonu hedefi 5 dolar seviyesinde. ADA için heyecan verecek haftaların başlangıcındayız.

Kaynak

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Bu sitede yer alan tüm bilgiler haber ve bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi değildir.Çok riskli bir yatırım aracı olan kripto paralara kaybına tahammül edemeyeceğiniz bir yatırım yapmaktan kaçınınız.